Daveyson Odesláno Leden 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2016 Ahoj, předem se omlouvám, pokud to sem nepatří, ale rád bych se zeptal na orientační cenu, nebo zda to nějakou cenu vůbec má: Gran Turismo 6 PS3 (15th anniversary limited edition - boxovaná edice) Sériové číslo 1986/2600 Obsah balení v boxu: Klíčenka, ingame kredity 1 000 000, medaile, hra, plakát foto: http://www.imagehosting.cz/images/grantubob.jpg Pokud by se rovnou někdo rozhodl, že by měl zájem, nech klidně nabídne částku. Díky za info :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2016 Ahoj, před cca rokem jsem ji kupoval za 900kč i s poštovným, mé číslo je tuším 1279 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 2, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2016 Je to Press Kit, já ho kupoval o něco za víc než lovec Madaz, ale tak pořád si myslím, že cenu to má a že by se do sbírky někomu hodit mohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2016 na aukru co si matně vzpomínám jsem je viděl vydražené/prodané v rozmezí 1400 až 2100, ale to bylo někdy krátce po vydání hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daveyson Odesláno Leden 4, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 Díky za informace chlapi, jako orientační nástřel mi to stačí.. zkusím a uvidím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.