Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problem s neviditelným ISO

Otázka

Odesláno

Ahojte, pri snahe skonvertovať hru v iso2god mám taký problém, že je neviditeľná v priečinku, ak vytvorím niekde priečinok do ktorého sa má hra uložiť, tak zostáva prázdny. Avšak, pri prehľadávaní v Iso2god ho nájdem, dokonca je v ňom aj zápis, taktiež vidím, že ubudlo voľné miesto na disku. Priečinok však zostáva prázdny, skonvertovaný obsah v ňom nevidím. Stretli ste sa s podobným problémom, alebo máte tip, ako to opraviť? Používam windows7. Ďakujem

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

tak po lopate:

1: v programe Iso2god (alebo aj iso browser) dám vybrať ISO, načíta mi ho, vrátane náhľadu, všetko ok.

2: dám konvertovať

3: úspešne skonvertuje..

a potom príde problém

priečinok skrátka neexistuje, ak ho vytvorím sám, je prázdny (aj v skrytých súboroch)

lenže na disku mi ubudne miesto, ako keby sa vytvoril a pri opätovnom vyhľadávani napr. v Iso2god ho vidím, vrátane súborov, inak nie.

skúša som aj Xbox-360-Tools-V2, ako mi jeden tunajší kolega poradil, ten mi pre zmenu ISO nájde ale nenačíta..

takže všetko to musím robiť cez služobný noťas, čo zaváňa prúserom :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu