Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak na RGH pro Xenon a slim


Query

Otázka

Ahoj, jako nehracoj se mi dostal do rukou jeden xbox phat xenon. Nikdy jsem moc nehral a uz vubec ne na xboxech. Nicmene jsem se rozhold si ho nechat pro dceru a dokoupit kinekt. Nicmene bych rad provedl rgh. Rad bych ho provedl sam. S pajenim problem nemam a programovani bych taky mel zvladnout.

Jedine, v cem stale patram je jaky rgh vybrat. Mohl by mi prosim nekdo poradit s vyberem a co vsechno k tomu budu potrebovat? Ja mam verzi xenon s poslednim dashboard. O rgh uvazuje i kamos,ktery ma slim (nevim presne ktere). Takze bych to videl na stejneho vyrobce pro oba jen jinou verzi.

Poradil by mi teda prosim nekdo s vyberem a vsim potrebnym pro provedeni upravy? Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

Uvádíš, že tvoje konzole má poslední dashboard (rozumím nejnovější). Na původní metodu JTAG by konzole musela mít hodně starý dashboard, to bylo v době kdy byl ještě značen 4 ciframi (max. do verze 7371). Od té doby je JTAG nemožný.

Následné metody RGH a R-TAG (pro Phat verze) umožnily tyto instalace i na vyšších verzích dashboardu, ovšem ne pro revize Xenon. Na ně to prostě není a tato metoda je u nich vhodná pouze a maximálně pro obnovení ztracených DVD klíčů z mechaniky. Proč? Protože hromada Xenonů s RGH ani nenabootuje a pokud už máš to velké štěstí a po týdnech probděných nocí se ti podaří najít "hot spot" a konzoli donutíš alespoň 1x nabootovat, tak se tak stane třeba po 45 minutách od zapnutí, nebo třeba po 2 hodinách anebo třeba taky po 24 hodinách. To je realita.

Upřímně - revize Xenon je úplně ta první revize, která u X360 odstartovala, jako taková trpěla dříve či později poruchami RRoD a dnes už patří spíš do křemíkového nebe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jestli jsem to správně identifikoval podle napájení a chladičů. Tak by se mělo jednat o Xenon Elite a Dashboard je 2.0.17489.

No, tak to jste mně moc nepotěšil....

Takže jediná cesta, jak na tom hrát stažený hry je flash mechaniky. Jenže k tomu potřebuju zase extra mechaniku do PC a samotné vypalování her je celkem operace, co jsem tak koukal.

Je to tak?

Sorry, že se tak pitomě ptám, ale když jsem procházel net a hledal návody, tak se jich polovina navzájem vyvracela.

Chtěl jsem to na blbnutí pro dceru a pro pobavení, když přijde návštěva... zatím největší úspěch má demo Lego serie. Takže žádný velký paření.

Jinak, co se RRod týče, tak z toho strach nemám. BGA opravy dělám sám a chtěl jsem tam z důvodu hlučnosti dát 12cm ventilátor.

Takže bude asi lepší konzoli poslat do světa a sehnat jinou ideálně i s RGH.... ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

Xenon se také pozná podle toho, že konzole nemá HDMI výstup (a taky podle data výroby, kde bude nejspíš 2005/2006).

Ano je to tak, že jedinou cestou hraní her ze záloh je flash mechaniky a ano, pro korektní vytváření XGD3 záloh je zapotřebí mechanika kompatibilní s Payload (BurnerMax) a dál potom je to otázka nastavení SW a typu používaných DVD+R DL médií.

Prodat takto starou konzoli nebude úplně snadné, teda pokud to nebude jen za nějaké všimné. Na druhou stranu zdejší bazar je plný konzolí ať už rovnou s RGH, anebo vhodných pro RGH, oboje za přijatelné peníze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu