Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox 360 250 Slim ověření jtag/rgh


novice

Recommended Posts

Koupil jsem Xbox 360 250GB Slim s tím, že prodejce uváděl, že je v konzoli RGH. Poslal k ní dokonce několik pálených her, které z dvd fungují. Dashboard je 17489 a za boha mi nejde nainstalovat XeXMenu 1.2 - vždy zobrazí info "corrupted", pokud si na flash disku najdu nahraný soubor (dle spousty návodů správně) a soubor nejde přemístit do HDD, jen smazat. Co se podařilo bylo XeXMenu 1.1, ale jen nahrát do HDD - po otevření ze seznamu her samozřejmě chyba "Can't launch XeXMenu 1.1".

Dřív než půjdu do obchodu pro pakl DVD disků (přes ty asi gamesy půjdou, když měl původní majitel komplet FIFA), můžete mi prosím potvrdit, že konzole tím pádem nemá provedený JTAG/RGH, ale jen měněnou mechaniku (FW)? Případně dá se nějak ověřit JTAG? RGH bude asi vidět po rozdělání, jestli jsem našel správné informace.

Díky za brzkou odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podívej se z boku přes tu mřížku dovnitř do konzole, jestli tam svítí červená dioda. U některých čipů když konzoli nastartuješ pak bliká i zelená, než RGH zabere. Jestli tam nesvítí nic, asi tam žádný čip není. RGH konzole taky startuje o něco pomaleji, i když to je třeba do 10-20 sekund, není to zcela hned jako když je na konzoli jen flash, nebo je bez úprav tak to je další vodítko.

Upraveno uživatelem xmod
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diodu vevnitř jsem hledal z obou stran, vevnitř je tma. Start odpovídá tomu, že RGH není (druhá konzole vedle má subjektivně obdobný start, neměřil jsem). Jedna z prvních zkoušek co jsem po rozbalení zkoušel byl start vypnuté konzole tlačítkem na otevření mechaniky - nastartuje klasický original dashboard, vždy.

Tím pádem prodejce kecal a je tam jen flash mechaniky. Což má vliv na to, že 250GB HDD je mi (kromě demo her a profilu) k ničemu, hry se spustí jen vypálené a na alternativní dashboardy a další věci se dá zapomenout. Je to tak?

Díky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, je to tak.Když k tomu prodejce přibaluje pálené placky tak ani nedává smysl aby tam bylo RGH pak sou ti placky jakéhokoliv druhu zcela k ničemu.Jde jen o flash mechaniky.I v originálním dashboardu jde hra nainstalovat na disk, ale při hraní pak musí pro kontrolu být v mechanice, takže ten disk úplně na nic určitě není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu