Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nově zakoupená konzule zapáchá


Noisy25

Otázka

Zdravím zdejší komunitu. Potřeboval bych se poradit, před měsícem jsem koupil synovi pod stromeček nový XBOX 360 Kinect. Konzule jako taková funguje, ovšem zároveň dost zapáchá – takovým syntetickým smraďem, který připomíná silně přehřátý plast nebo kov … po půl hodině v menším obýváku je velmi cítit – a to do takové míry, že konzuli musíme vypnout a místnost vyvětrat.

Provedl jsem reklamace u Microsoftu. Kurýr PPL konzule před týdnem vyzvedl a dnes mi z PPL volali, že mi konzule vrací. Nikdo mě ze servisu Microsoftu nezkontaktoval, žádná informace zda byla provedená oprava, a jaká? respektive jestli byla reklamace uznaná, jsem neobdržel. Volal jsem tedy do servisu XBOX a podle čísla servisní objednávky mi bylo řečeno, že servis neshledal žádnou závadu, a konzule vrací … a nazdar bazar.

Chci se zeptat, zda někdo měl podobný problém (nepříjemný zápach při provozu konzule), a jak se s tím poradil? V tomto stavu je pro nás konzule nepoužitelná (bez toho abychom se doma nepřiotrávili), a nechce se mi smířit s tím, že jsme jentak vyhodili 8 500 Kč z okna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Původně jsem chtěl napsat, že je normální, když nová elektronika trochu zapáchá po spálenině - vnitřní součásti se poprve "zapalují" a dostávají do provozu, ale pokud to trvá tak dlouho a tak silně, že dokonce musíte větrat, tak nevím. Asi bych tomu dal ještě šanci a zkusil na ni hrát, nemůže smrdět do nekonečna!

P.S.: výraz konzule jsem ještě neslyšel :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Pradon, Konzole :)

Pokud je to na začátku normální, tj. než se zaběhne - tak to je dobrá zpráva. Já jsem ji zatím pustil tak 6-7x tak na hodinu v období mezi svátky (zhruba každý druhý den). Asi jsem příliš citlivý na ten pach, jiný by asi nevětral, ale mě to obtěžovalo. Budu doufat, že se to zlepší. Děkuji za odpovědí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

První reálná rada, pokud by to smrdělo stále, znovu reklamovat s tím, že původní reklamace závadu nevyřešila.

Ona každá elektronika při uvádění do provozu trošičku zapáchá, ale po chvilce by to mělo odeznít. Možná MS smrdí furt a někteří majitelé xboxů už jsou vůči tomu pachu imunní. Jinak radím přebít vlastním puchem, ideálně třeba po hrachové polévce nebo bramborácích.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu