Grymaz Odesláno Leden 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2016 Zdravim,ted jsem par dni stahoval Battlefield Hardline ale bohuzel mi nejde a to zamrzi. Ze slozky Content,jsem obsah teto slozky prekopiroval do Content do slozky tech nul,pak hru spustim,hra normalne najede,ale jak dam hru pro jednoho hrace,tak cerna obrazovka,vpravo nahore tocici se modre kolecko ale hra uz nenajede. Tak nevim jestli u teto hry musim jeste udelat neco vic nez je zkopirovat slozku z Content na interni HDD? Celkem me to stve kdyz uz jsem to tak dlouho stahoval :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 18, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2016 Nic ve zlem, ale tema k Hatdline tu uz davno je i s navodem :-D http://console-forum.net/tema/176803-battlefield-hardline Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 18, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2016 Dobrý postřeh :thumbup: Další dotazy vztahující se k této hře prosím tedy směrovat do již existujícího tématu, pokud tedy ani žádná rada která je tam zmíněná nepomůže. Tady dávám LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts