Happynarium Odesláno Leden 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2016 Zdravím, mám nově Xbox 360 a mám zájem zahrát HALO, mohli by jste mi poradit pořadí, v jakým to mám hrát? Moc se v tom nevyznám. Díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gho5t Odesláno Leden 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2016 Halo 1 - 4 je jasný.....Halo 3 ODST je odbočka (jak název napovídá) z trojky, takže bych si ho zahrál po Halo 3, no a Halo Reach je sequel, takže děj příběhu předchází příběh Halo 1. Dal bych ho jako první..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 21, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2016 (upraveno) Pokud to chceš hrát opravdu chronologicky podle zasazené doby v příběhu, pak je to následovně: Halo Wars (Real-time strategie, odehrává se 21 let před událostmi z Halo: Combat Evolved) Halo: Reach (jedná se o prequel) Halo: Combat Evolved Halo 2 a Halo 3: ODST (Oba se odehrávají v totožné časové linii - viz. , nicméně v ODST se hraje za orbital drop shock troopera, nikoliv za Masterchiefa) Halo 3 Halo 4 Halo 5: Guardians (Xbox One) Pokud se chceš zaměřit čistě na primární příběh s Masterchiefem, pak je to následovně: Halo: Combat Evolved Halo 2 Halo 3 Halo 4 Halo 5: Guardians (Xbox One) Upraveno Leden 21, 2016 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happynarium Odesláno Leden 22, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2016 Super, děkuji za objasnění. Konečně se v tom vyznám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.