cjcjcj Odesláno Leden 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2016 (upraveno) Zaklinac 2 (Xbox One kompatibilni) je ted volne k stazeni, po omezenou dobu http://marketplace.xbox.com/cs-CZ/Product/The-Witcher-2/66acd000-77fe-1000-9115-d8024e4d0855?noSplash=1 Podařilo se někomu toho Zaklínače2 stáhnout? Je to asi jen pro Us a pár dalších zemí. Upraveno Leden 22, 2016 uživatelem drak3go Přesunutí do diskuzního tématu o hrách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Leden 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2016 Ještě jsem ho nestahoval, ale podařilo se mi ho zakoupit. Včera mi to psalo nějaké hlášky ke špatnému regionu, pak zmizel úplně, ale dneska už to šlo bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2016 Podařilo se někomu toho Zaklínače2 stáhnout? Je to asi jen pro Us a pár dalších zemí. Funguje naprosto bez problému. Zakoupeno přes PC a následně staženo z game listu v XONE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guntroman Odesláno Leden 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2016 Včera přes den mi to nešlo a hlásilo to, že to není pro náš region. Testoval jsem to i před UK a US VPN a nešlo to. Ale večer se mi to povedlo bez problému jen přes CZ store. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2016 Jop, funguje to zřejmě jen přes CZ store. Pokud máš třeba UK účet, tak je možné, že to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Leden 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2016 A má to cz titulky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjcjcj Odesláno Leden 22, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2016 Dneska se to povedlo, přitom mám CZ účet a včera to nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2016 A má to cz titulky? Jop :-)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Leden 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2016 dnes staženo z webu, nasledne instalace v Xone a hra jede v CZ. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.