moorhuhn Odesláno Leden 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2016 Ahoj všem, sháním tipy na hry, které se dobře hrají příležitostným hráčům, jako jsou například Vaše přítelkyně. Překvapivě mojí přitelkyni GTA a FIFA moc nebaví. Tekken jí bavil :) Chtěla by si zahrát nějakou "hopsačku" jako býval Mário atd. Poradíte pár her co by jí mohlo bavit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Leden 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2016 určitě rayman legends Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Croft Odesláno Leden 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2016 podepisuji se pod kolegu výše, jediná hra kterou hrajeme spolu a baví jí. Dokonce si jednou sama řekla, zda jdeme zahrát :)což byl opravdu pro mě šok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 libcenko Odesláno Leden 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2016 Já bych klidně doporučil Uncharted. Vyzkoušeno, a bavilo jí to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Leden 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2016 já bych asi doporučil vařečku do ruky a k plotně ji postavit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moorhuhn Odesláno Leden 30, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2016 Dekuju za Tip. Bohuzel Uncharted nezaujalo :) To hraju ja. Rayman super. Jeste nejaky zajimavy tip?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Leden 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2016 zkus projít store, je tam pár pěkných skákaček, ještě bych doporučil Child of Light nebo Never alone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Leden 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2016 Valiant Hearts: The Great War Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Leden 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2016 Kay of Legend a Oddworld Abe :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi.jarda Odesláno Únor 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2016 Dobrej dotaz... Idealne i hru pro decka(holky) cca 9let... (ono takova hra bude pro malou i velkou stejne zabavna :) ). Docela me prekvapuje, ze moc takovych gamesek na ps4 neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta-b Odesláno Únor 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2016 Little Big Planet mi přijde naprosto super. Mé přítelkyni se zase moc líbila Life is Strange a dokonce i Last of Us :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eRik Odesláno Únor 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2016 tlou podepisuji. mladou to vtáhlo tak, že mi říkala, že až přijdu z práce, tak mám jít hned hrát, že se chce na ten film koukat :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Únor 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2016 LEGO hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta-b Odesláno Únor 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2016 Úplně stejně :) A ostatně obě hry jsou dost filmový na to, aby tak byly braný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik Hermes Herman Odesláno Únor 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2016 A co takový knack? Od vývojářů crash bandicoot ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Únor 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2016 Mju bavi Unravel, little big planet, ale nejvic ji bere sleeping dogs :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Únor 21, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2016 O perverznosti tvojí mangelíny jsem tu všichni věděli, ale že je až takhle .... :D Jinak pod Unravel se podepisuji, to je opravdu krásně malebná pohádka, která lahodí oku oběma pohlavím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Únor 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2016 tak víš jak draku, pokerovani asiati... :lol: Jinak ještě Tearaway Unfolded, i to je krásná hra a teď i za krásné peníze - v jrc normal verze za 269 czk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 error17 Odesláno Únor 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2016 Lego HRY, my s priatelkou hrame uz treti disk a vsetky sme "museli" prejst az po platinovu trofej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
moorhuhn
Ahoj všem,
sháním tipy na hry, které se dobře hrají příležitostným hráčům, jako jsou například Vaše přítelkyně.
Překvapivě mojí přitelkyni GTA a FIFA moc nebaví. Tekken jí bavil :)
Chtěla by si zahrát nějakou "hopsačku" jako býval Mário atd.
Poradíte pár her co by jí mohlo bavit?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.