elkappi Odesláno Únor 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2016 zdravím není mi úplně jasné jak mohou fungovat sluchátka když hraji přes HDMI a ony jsou zapojené přes scart. Poradí mi nikdo kdo s tím má zkušenost, předem dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkappi Odesláno Únor 5, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2016 jelikož se mi nedostalo odpovědi rozhodl jsem si je koupit a zkusit stojí 1400 a 70 za možnost vrátit do 2 měsíců bez udání důvodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 5, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2016 Nedostalo se ti odpovědi celých 34 minut? No to je vážně k nevíře, jak jsme si to tu mohli dovolit. BTW sluchátka připojená přes SCART? Tohle slyším vážně poprvé a že mi sluchátek za dosavadní praxi prošlo už rukama ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 6, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2016 Řekl bych, že soudruh měl na mysli jack [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkappi Odesláno Únor 16, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2016 (upraveno) Promiň že tě to urazilo, jen jsem spěchal než zavřou obchod (jako hráč určitě chápeš) sluchátka jsem pořídil cca 1500 zapojení sluchátek je do AV1 a obraz HDMI. Sluchátka hrají dobře jen ty košíčky přes uši by mohly být větší po delším hraní z toho bolí uši Jen se ještě zeptám saixx cz :asi jsem i..... kde že je na ps3 jack Upraveno Únor 16, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 16, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2016 (upraveno) Na spodní straně [emoji6] EDIT: sry opět sem měl za to, že jsem v diskuzi PS4, omlouvám se [emoji21] Upraveno Únor 16, 2016 uživatelem SAIXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.