MajlloB Odesláno Únor 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2016 Tak pristi tyden startuje beta. Kdo byl mel zajem me se stacilo zaregistrovat na www.homefront-game.com a dostal jsem klic na betu. Jsem zvedav jake to bude jen skoda, ze cz titulky budou pouze na PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 6, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2016 Na první shlédnutí jsem měl pocit, že se dívám na Division. Ale podobnost je možná jen čistě náhodná anebo zapříčiněná mým dnešním pomalejším startem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Únor 6, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2016 Jako mozna trochu ano to mas pravdu :-), taky jsem si toho vsiml. Zmena pohledu a moznost ridit vozidla nebo jen motorku? Nejsem si uplne jistej jestli krom motorky pujde i neco jineho. Singlovej pribeh hra ma trosku navazujici na prvni dil, ale jak bude vypadat multak a vsem kolem to asi bude predmet te Bety. Jsem zvedav no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Únor 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2016 Vcera jsem koukal na stream bety a moc me to teda nepresvedcilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Únor 6, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2016 Vcera jsem koukal na stream bety a moc me to teda nepresvedcilo... Pockej ja myslel ze ma byt 11.2. az 14.2.? Teda tak je to aspon napsano v mailu co prisel s klicem. Nebo to co jsi videla je nejaka uzavrena beta nebo neco takoveho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Únor 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2016 Jojo, vcera byla closed beta na par hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Únor 11, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2016 No tak teda betu jsem zkusil a bohuzel teda absolutne nic moc asi po vsech strankach. Celkem jsem se na tuhle hru tesil a vubec jsem necekal, ze budu takhle zklamany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Únor 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2016 nic moc beta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Únor 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2016 Zdravím lidi, dostal jsem jeden klíč a nemám xbox one tak si to bohužel nezahrají, takže ho jsem napíšu a kdo bude nejrychlejší je jeho ;-) QCPFQ-XQ4FY-DP7C6-VP743-XT3WZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vite.cz.ek Odesláno Únor 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2016 Čaute, teďka jsme to nainstalova a chtěl si zahrát, ale stále mi to vyhledává (finding matchmaking sessions) a pak mě to hodí na vytvoření hry. Ale stejně sa na mě nikdo nepřipojí, Vám to jede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červenec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2016 Tak jak? Hraje tu někdo Homefront? Za mě zatím takto, podotýkám, že mám odehrané asi 3-4 hodiny, takže to není finální verdikt. + lokace (taková směsice Division a Metro) + grafická stránka v noci, za deště, ztvárnění interiérů - grafická stránka exteriérů a ve dne, připadá mi to takové nemastné neslané (do té doby, než je noc, nebo déšť) - střílení (takové zvláštní, nemůžu si na to zvyknout) - jízda na motorce .. WTF? Shrnuto jednou větou - No to mě poser. - při hraní jsem si nevšiml nějakých poklesů FPS, ale při ukládání to je masakr, hráč se rozeběhne, najednou AUTOSAVING ... a zásek na 3 sekundy :lol: .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.