Veslik Odesláno Únor 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2016 Zdravim, chci PS4 a tak koukam na bazary, aukro atd. Narazil jsem na PS4 ktera ma BAN. Pry funguje puze na "offline" hrani. PS store a online hrani nefunguje. Pouze aktualizace. Chci se zeptat jestli se neda BAN zrusit. Nebo jak takovy BAN vznikne na PS4? diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Únor 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2016 čau ban na ps4 se podle mě nedá zrušit a ani mě nenapadá co dotyčný prováděl že dostal ban každopádně být tebou tak bych se takové ps4 vyhnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wopiczak Odesláno Únor 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2016 vsak i tady na foru se prodavala zabanovana konzole, ted si nemuzu vybavit na jmeno uzivatele, ten by asi vedel nejlip, kazdopadne co si pamatuju tak kolem toho dost mlzil, muj osobni nazor , ze to je za smecka s uctama, casta deaktivace uctu atd.... ktera dotycna konzole obsahovala prihlasit se hru stahnout, deaktivovat prez web, a hru prihlasit zase jinde, kdyz todle udelas desetkrat na jedny konzoli, je dost mozny ze to je poruseni nejakejch pravidel, a duvod dostat ban, mozna kecam ale tohle si myslim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Veslik Odesláno Únor 7, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2016 Asi to tak bude :) budu si muset najit co vsechno se da delat s PS4. Viz jak jsi psal o deaktivaci z webu..? Kdyz jsem mel PS3, nic takoveho nebylo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Únor 7, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2016 V podmínkách užívání online služeb PSN, které pochopitelně nikdo nečte, byste zjistili, že BAN se dává i např. za hrubé porušování pravidel užívání a chování, mezi které patří třeba vulgární vyjadřování vůči jiným uživatelům, dále za cheatování a jiné modifikování obsahu atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hamsterkocz Odesláno Únor 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2016 Takže to neni za ty účty? Ja většinou měním ceke skity s hriu tak bych nerad dostal ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Terhan CZ Odesláno Únor 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2016 Může to bejt za obojí, jak za šméčko s účtama tak hrubé chování což se mi zdá pravděpodobnější. Ale možností je hodně, může to bejt za používání upravenejch učtů z ps3 (což se děje třeba v GTA 5). Nebo za neustále tvoření a měnění Brazilských PS účtů kde je PLUSko na čtrnáct dní zadarmo. No normální člověk nemá moc velkou šanci dostat ban na konzoli. Mě se na konzoli za poslední 4 mesíce vystřídalo 6 účtů a vše je v pohodě. No všechno musí bejt v přiměřeném množství... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Veslik Odesláno Únor 11, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2016 Koukal jsem na ebay. Prodavaji se tam kody k PS+. Napr. 14 dni za 35,- Kc. Kdyz jich kopite vice, tak kazdych 14 vam prijde novy kod. Nejsou tohle taky smecka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Terhan CZ Odesláno Únor 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2016 Nikdy jsem neslyšel že by existoval PS+ kod na 14 dní. Co jsem koukal na ebay tak tam jsou na prodej jen účty s již aktivovaným PS+ na 14dní a k tomu účtu ti pošlou po zaplacení údaje, což jsou ty brazilský účty který si můžeš udělat sám. Je to jen ojeb na lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Veslik
Zdravim,
chci PS4 a tak koukam na bazary, aukro atd.
Narazil jsem na PS4 ktera ma BAN. Pry funguje puze na "offline" hrani. PS store a online hrani nefunguje. Pouze aktualizace.
Chci se zeptat jestli se neda BAN zrusit. Nebo jak takovy BAN vznikne na PS4?
diky za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.