Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

wifi na x1 jde na ntb ne


cwok13

Otázka

Zdravím, mám takovej speciální dotaz. Včera jsem si přivezl x1,rozbalím, zapojím a připojím k wifi,stahuju hry. Žena přijde, zapne ntb a net ji nejde. Zjišťuju chybu, tak zapnu svůj ntb a net mi jde normálně. Tak jsem zkusil odpojit x1 od wifi a net se ženě normálně rozjel,tak jsem zase x1 připojil k wifi a okamžitě ji net zase spadl,ale na mým ntb šel pořád. Takže teď mám x1 napojenej přes kabel. Nesetkal se někdo s tímto problémem,že jen na jednom zařízení by nešel net? jinak k wifi mám připojený jen 4 věci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

Hodně podivný případ. Nenapadá mě souvislost mezi X1 a NTB tvé ženy, jak a proč by se mohly vzájemně ovlivňovat. Jediné co mě napadá je kolize IP adres. Nemáš na jednom z těch zařízení (X1 a NTB tvé ženy) nastavenou pevnou IP adresu (manuáně)? Pak by mohlo dojiít k tomu, že pokud by druhému ze zařízení byla přidělena IP adresa automaticky (pokud máš zapnutý na routeru DHCP server), mohla by to být ta stejná, která je na prvním ze zařízení nastavená manuálně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Problem bude, jakpisou kolegove, v routeru. Kamos mel něco podobného, ale to bylo dikytomu, ze se v nem hrabal (zapinal DMZ a forwardovani). Vyresili jsme totak, ze jsme jej hodili do tovarnho nastaveni a pripojovaci udaje (IP, maskaDNS, Brana) vyplnili znovu a od te doby je to v poradku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

jelikož se mi v tom nechtělo včera hrabat, tak jsem na rychlo na routeru založil ještě druhou siť,tak xko a ntb šlo. Pak jsem zjistil ,že přes wifi mi to tahá nějak pomalu,tak jsem xko napojil na kabel a je to. Je rozdíl, z wifi průměrně 1,5 mb/s a z kabelu 45mb/s :D Takže pro zatím vyřešeno,ale i tak se na to musím mrknout, sem pak napíšu,jestli jste měli pravdu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu