Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém při vypínání či přechodu do Rest modu

Otázka

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

chci se zeptat zda se někdo z vás nesetkává s problémem, který se u mě začal v poslední době vyskytovat. Vždy když hraju delší dobu a chci pak PS vypnout nebo přejít do režimu spánku, tak se začně vypínat ale nevypne se korektně, nýbrž třikrát zapípá a pak přejde do režimu v pohodě. Je to docela otravující a mám z toho divnej pocit, na začátku se mě to stalo třeba jednou za týden, ale teď celkem pravidelně. Nevíte v čem může být problém? Není to například špatnou databází nebo tím, že PS mohlo být v minulosti špatně vypnutý a teď by to chtělo rebuild databáze? Díky moc za každou radu

PS: neco jsem si samozrejme nasel a nacetl v zahranicnich forech, ale chci se zeptat krajanů, jestli se s tím setkali popřípadě jak to řešili

Upraveno uživatelem S4m0s

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Jo dobrá, tak to zkusím, jinak jinde ve světě jsem se dočetl, že to je normální jev, kdy PSko ještě pracuje (např. komunikuje se serverem, či ukládá nebo stahuje data aplikací) a vypíná tak danou činnost natvrdo. Prý to zásadním problémem není a setkává se s tím více lidí. Radí tam právě to samé co tady, plus ještě říkají nevypínat PS tak rychle ale nechat v klidu doukládat pozice na cloud popřípadě zkontrolovat kontrolku činnosti HDD a vysunout disk, to mě ale přijde zbytečně komplikovaný.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu