dry92 Odesláno Únor 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2016 (upraveno) Zdravím, dostalo se ke mě PS3. Zapne se normálně, ale TV nic nezobrazí přes HDMI, av kabel nemám... našel jem na internetu nějaký reset ale to nepomohlo nebo to dělám špatně. Pokud by se jednalo o YLOD bude při zapnutí pouze blikat červená kontrolka. Mimochodem jedná se o verzi FAT. Prosím o každou radu. Předem díky. Upraveno Únor 15, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 15, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2016 A jak si posupoval pri tom resetu? Na tom se v podstate neda nic co pokazit. Staci drzet tlacitko na konzoli pri zapinani (na na ovladaci ale na konzoli do ktere davas hry) po dobu asi 4-5 vterin, ona konzole potom znova pipne po tech 5ti vterinach a mel by ti nabehnout obraz. Pokud ne tak mas spatne pripojeny kabel, kabel je vadny, konektor v konzoli hdmi je vadny, konzole je vadna, nefunguje. Druha moznost je zkusit to zapojit pres AV kabel. Pokud to pujde, jsou tu zase moznosti tyhle. Nespravne si vyresetoval nastaveni popsany vyse, je spatny hdmi kabel, mas to spatne zapojeny, je vadna konzole. Tak si vyber, a pozkousej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dry92 Odesláno Únor 15, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2016 vše jsem provedl, ovšem žádná změna AV kabel nemám, konzole se zapne a svítí zeleně, ale nejde obraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Únor 15, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2016 Potom ti skutečně nezbývá nic jiného, než buď zkusit jiný HDMI kabel pro vyloučení toho, že je špatný, anebo si sehnat AV kabel a zkusit s ním, aby se vyloučila vada HDMI portu v konzoli. P.S. Předpokládám, že jsi si jistý tím, že máš na TV navolený ten správný HDMI vstup, odpovídající HDMI konektoru, do kterého máš PS3 připojenou. Občas se stane i zkušeným uživatelům, že hledají složitou chybu a bývá to i takováhle banalita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dry92 Odesláno Únor 16, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2016 Ano mám zvolený správný port (hdmi) na TV, kabel jsem zkoušel jiný, AV kabel jsem objednal, tak uvidíme až dorazí. Spíš to ale vidím na RLOD, alespoň podle článků na zahraničních forech. L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Duhas97 Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 Dobrý den chcel by som sa opytat mam ps3 slim a zobral som si ju na chatu je tu tv s hdmi vstupom tv je zapnutá aj ps3 len mi to vypisuje mimo rozsah a čierna obrazovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 Ahoj, podrž zapínací tlačítko na konzoli pár vteřin, dokud konzole párkrát nepípne. Pak se zresetuje obrazové nastavení a ps3 by měla naběhnout. Je to psané i v návodu. Když ne zkusit jiný hdmi kabel, popřípadě jiný hdmi vstup na tv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Duhas97 Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 Skúšal som všetko z toho a nic a na iných tv mi to išlo normálne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 máš možnost zkusit jiný přístroj (dvd přehrávač, notebook) v tom hmdi vstupu v televizi? Jestli ti třeba neodešelo něco v tv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Duhas97 Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 Je tu DVD napojene cez scart kábel a ide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Březen 19, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2016 DVD přehrávač připojený přes SCART konektor s tím nemá co dělat. Byl jsi tázán, jestli můžeš k tomu STEJNÉMU HDMI konektoru, ke kterému se snažíš připojit konzoli, zkusit připojit jiné zařízení než tu konzoli, abys vyloučil chybu/vadu v HDMI rozhraní té TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dry92
Zdravím,
dostalo se ke mě PS3. Zapne se normálně, ale TV nic nezobrazí přes HDMI, av kabel nemám...
našel jem na internetu nějaký reset ale to nepomohlo nebo to dělám špatně.
Pokud by se jednalo o YLOD bude při zapnutí pouze blikat červená kontrolka.
Mimochodem jedná se o verzi FAT.
Prosím o každou radu.
Předem díky.
Upraveno uživatelem drak3goPoužívej tlačítko "EDIT"
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.