Saddako Odesláno Únor 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2016 Je skutecne mozne, ze Xbox One neumi prehravat BD-R disky??? Ma stejny problem i s DVD-R? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Únor 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2016 (upraveno) A máš na mysli originální koupené v obchodě nebo vlastní tvorbu (tebo vypálené "zálohy" nebo tebou natočené videa)? Než se probudí pár majitelů x0 a snad ti poradí, projdi si zatím tohle https://www.google.cz/search?q=0x91d70000&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=_xHEVtWRN4fyUpiFk9gE EDIT: A pokud se ptáš ještě před koupí, tak jen upozorním že ps4 mi sežralo a přehrálo všechny mé dvdčka i blurayka ;) Upraveno Únor 17, 2016 uživatelem Mandaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Únor 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2016 DVD-R samozrejme jdou, stejne jako CD-R (coz třeba PS4 neumi) ,jakje to s Blu-ray nevim, mam jen originaly (nemam ani neznam nikoho, kdo bymel Blu-ray vypalovačku). Problem by mel byt v samotnem BR disku a formatu BDMV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Únor 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2016 Mně XOne přehraje BD vypálený v Nero. PS4 mi ho bohužel nepřehraje. Zatím jsem to nějak extra neřešil, koupil jsem radši nějaké domácí multimediální centrum za 1000 Kč a to přehraje snad i filmy co nejsou na flashce .. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saddako Odesláno Únor 17, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2016 @Mandaz Jedná se o kopírované tituly. Mám jich sice pár kousků, ale překvapilo mě, že stará PS3 je klidně přehrála a XO dělá takový ofuky. Podle google to vypadá na vlastnost XO a ne na přiznanou chybu. Originální BD 3D jsem zkoušel jedno a to běželo bez problémů. Máma tady ještě nějaká BD-RE tak zkusím jak to vypadá v jejich případě. PS4 je možná fajn (také jsem o něm uvažoval), ale pěkné hry (alespoň z mého pohledu) jsem našel pouze na XO. @kruta Kopie byly dělý pomocí programu DVDFab Blu-ray Copy. Vlastní master tu teď asi nemám žádný, ale předpokládám, že pokud něco vypálím v FCPX na BD tak mi to taky fungovat nebude :( Mediální centrum sice mám, ale to mi neřeší DVD/BD placky. Holt budu muset pořídit nějaký čínský přehrávač, kterému je jedno zda se jedná o profesionální master a nebo nebo o vypalované médium. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 17, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2016 Tak pokud to krutovy jde a tobe zase ne je to nejaky divny, jinak vim ze PS3 i PS4 bezproblemu zvlada vypalene jak klasicke tak 3D bluray, mam bluray vypalovacku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saddako Odesláno Únor 17, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2016 (upraveno) Jemu to funguje, ale píše že to pálil v Nero. Já použil jiný program a problém 0x91d70000 je na internetu zřejmě dost často.... Večer zkusím ještě něco co mám na jiném médiu a případně na BR-DL a BR-RE. XO je v záruce a tak se uvidí. Jinak podle http://1kdiy.com/?q=node/14 umí XO přehrávat pouze originální média. //edit Takže u Xboxu chybí podpora pro BD-R média http://xbox.uservoice.com/forums/251646-apps/suggestions/6029500-bd-r-support-play-burned-bdr-discs Upraveno Únor 17, 2016 uživatelem Saddako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 17, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2016 Hmm to blby, mozna taky jak ktery media to sezere. Kruto ty palis na jaky media? edit, jo tak sem si vsiml ze tobe to zas neprehraje pak ps4, to asi pouzivas v tom neru nejakej jinej format nez klasicka struktura bluray ? (Slozka BDMV a v ni soubory .m2ts) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saddako Odesláno Únor 17, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2016 Otázka jestli to zvládne AVCHD disk na DVD-D. Soňák s PS4 by to měl umět (je to proboha jeho vynález), ale u XO nevím. Kouknu jestli doma nějaký AVCHD vyštrachám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Saddako
Je skutecne mozne, ze Xbox One neumi prehravat BD-R disky??? Ma stejny problem i s DVD-R?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.