RakovinaRohu Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 Tak zítra nám vychází tahle pecka a nikde jsem tady ještě nenašel žádné téma. Jinak už jsou zde i nějaké české recenze a hra jsi vede fakt dobře http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=far-cry-primal-m9wb http://bonusweb.idnes.cz/far-cry-primal-recenze-06u-/Recenze.aspx?c=A160222_111213_bw-ps4-recenze_oz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 No, pokud se podíváš na zahraniční recenze, tak tam jsou mnohem skromnější. Našel jsem šest recenzí, kde hra dostala 3x 6/10 1x7/10 1x7,9/10 a 1x8/10, takže já osobně budu skeptičtější a počkám na slevu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 Založil jsem FB Far Cry Primal skupinu, pokud máte zájem o fajn pokec budu rád když se přidáte. :) https://www.facebook.com/groups/586279988188681/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokoppd Odesláno Únor 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2016 Na PS Store je zľava 15%. Neviete náhodou niekto či v digitálnej verzii je obsiahnutá aj čeština? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Únor 24, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2016 určitě bude, bohužel mám placku tak ti to neřeknu na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Únor 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2016 Na CZ store je čeština na 100% na US store pravděpodobně ne !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Únor 24, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2016 Na US určitě ne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Únor 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2016 (upraveno) Jak odemknu jízdu na mamutovi? Dík za radu. Edit: tak uz jsem to našel :) Upraveno Únor 28, 2016 uživatelem WHITE-CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2016 Poteboval bych radu. Odemkl jsem si vsechna vylepsi pro Tensay (saman - uci ovladat me zvirata). A ted se divam, ze uz ho nevidim ve vesnici... jako by zmizel. Mam moznost upgradovat jeho chatu na level 2, ale ho nemuzu nikde najit a tu chatu taky ne :( Setkal se s tim nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Březen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2016 Chtěl bych se zeptat jak hru hodnotíte (grafika, hratelnost, příběh, zábavnost) , Farcry 4 se mi hrozně líbil, lze očekávat tady stejné množství zábavy ? Je tam coop / MP ? Jaká je přibližní herní doba pro dohrání příběhu ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Březen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2016 Coop ani MP není ale ja ho teda nepotřebuji, hra mě moc baví nejvíc hraju ve spolupráci z Vlkem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Březen 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2016 prosím vás, před chvíli jsme zkrotil toho kravavého šavlozubého tygra, ale při lovu mamutu mi umřel a teď na mapě už není žádný znak zvěře, nevíte jak ho získám nazpět? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2016 Stiskem šipky doprava si můžeš vybrat, které zvíře chceš přivolat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Březen 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2016 (upraveno) ano, ale když mi umře tak ho už nepřivolám a musím si ochočit nového. Já vtom menu mám u kolonky toho tygra "dead". Edit: áá tak už jsem na to přišel, můžu ho vyléčit s tím Red Leaftem :) Upraveno Březen 5, 2016 uživatelem mesyas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2016 Trosku me stvou bocni mise.. jaksi obcas nevim, kde tu misi mam splnit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dhoonza Odesláno Březen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2016 Ty některé vedlejší mise (oranžové kolečka) jsou fakt divné. Ten člověk tam řekne, co se má dělat, ale na mapě se to místo nezobrazí a ani stopy nikde nejsou. U některých to šlo. Jinač já už mám hlavní mise projeté, až k závěrečným titulkům. Hra se jim povedla a byla to aspoň změna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2016 Ja uz na to prisel... kdyz je to "zadani mise" ta u oranzove ikony je i "?". Az misi akceptujes pobliz na mape se objeva stejna ikona, jen bez "?". A lovci platin pozor... jedna trofej je, ze mate vsechna vylepseni... ale urciteho levelu prestanete sbirat XP! Tak at vas to nezaskoci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TBA Odesláno Březen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2016 Tak dohráno, 100% procent trofejí :). Parádní hra, ale Far Cry 4 byla pro mě přeci jen o něco zábavnější. Zde oceňuji hlavně ochočená zvířata, nejvíc jsem využíval šavlozubého tygra a sovu - s její pomocí není problém dobít jakékoliv stanoviště. A pokud narazíte na silného protivníka, stačí po něm hodit včely a je hotovo :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.