Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Propojeni ps3 k hifi vezi


Vlachy1468625425

Otázka

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

Pokud jde o barevné značení CINCH konektorů, tak pro zvuk (stereo) je určen dvojice červená + bílá (žlutý je obraz).

Pokud má tvoje hi-fi soustava zvukový vstup "Audio IN" prostřednictvím těchto konektorů, potom ano, stačí to takto propojit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

No, takže pokud to dobře chápu, tak máš PS3 s TV propojenou přes HDMI a chtěl bys dostat zvuk do hi-fi věže pomocí CINCH konektorů, který bys využil na TOMTO s PS3 dodávaném kabelu, je to tak?

Pak se ještě zeptám, ta hi-fi věž nemá optický zvukový vstup? (OPTICAL IN).

Upraveno uživatelem drak3go
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

No, tak to bohužel nijak jinak neuděláš. PS3 sice v nastavení umožňuje definovat, jakým výstupem půjde zvuk, ale umí oddělit pouze HDMI a optický výstup. V praxi to znamená, že:

1) lze za použití standardně dodávaného AV kabelu získat obraz i zvuk z TV

2) lze za použití standardně dodávaného AV kabelu získat obraz z TV a zvuk z ext. audio systému, pokud se zvuková dvojice CINCH konektrotů k tomuto audio systému připojí (přičemž zvuk z TV nejde)

3) lze za použití HDMI kabelu získat obraz i zvuk z TV

4) lze za použití HDMI kabelu získat obraz z TV a zvuk z ext. audio systému, pokud je optický zvukový výstup z PS3 propojen s optickým vstupem tohoto audio systému (přičemž zvuk z TV nejde)

5) lze za použití HDMI kabelu získat obraz i zvuk z TV a docílit zvuku i z ext. audio systému, pokud se zvuková dvojice CINCH konektrotů k tomuto audio systému připojí, přičemž zvuk by šel zároveň i z TV

Tvůj případ je č. 5 a řešit bys to musel jedině tak, že bys na TV dal funkci ztlumení zvuku ("mute") a pokud tuto nemá anebo při aktivaci této funkce zůstane na obrazovce svítit on-screen informace o ztlumení zvuku, pak to řešit nastavením hlasitosti na 0.

Jelikož tuto variantu nemám odzkoušenou a primárně s ní určitě ani výrobce konzole nepočítal tak mě ještě napadá, jestli by to vůbec takhle bylo možné. A sice, jestli se připojením obou kabelů HDMI a standardního AV v jeden okamžik mezi sebou dokáží "domluvit", jestli to nemá PS3 blokované. Nevím, jak by PS3 určila, kterým výstupem pošle obraz a kterým zvuk a nejsem si jistý, jestli by připojením obou zmíněných kabelů posílala obraz i zvuk do obou výstupů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu