BUTCH3RKILL3R Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Zlomil jsem si disk s originál hrou GTA 5 pro P3. Ptám se, lze to nějakým způsobem vyměnit u vydavatele hry nebo , distributora, prodejce apod., nebo nějak stáhnout do konzole (PS3) digitálně, abych mohl hrát? Za odpovědi předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Ne. Přirovnal bych to k tomu, že si koupíš nové auto, zaplatíš za něj celou částku a po kilometru nezvládneš projet zatáčkou a napálíš do stromu. Auto na šrot také nepůjdeš znovu do autosalonu měnit nebo reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 7, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Jedna se o mechanicke poskozeni na které se záruka nevztahuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 7, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Být na tvém místě, tak to vyzkouším. Za to nic nedáš a alespoň si budeš moct říct, že jsi pro to udělal maximum. Začal bych u prodejce (tam bych čekal spíš neochotu) a pak šel klidně dál až na distributora. Úplně ideální by bylo, pokud bys měl doklad o nákupu, to by zvyšovalo tvé šance na úspěch. Osobně jsem takto vyměnil originál placku s OS Windows, které se stalo něco podobného co teď tobě. M$ neměl nejmenší problém mi médium vyměnit. Podobný přístup lze očekávat asi jen u podobně seriózních firem, ale uvědom si, že pro vydavatele/autora obsahu má ta placka hodnotu jen toho média (pokud jim vrátíš prasklé médium, prokazatelně originální - důkaz existující kopie, která byla již jednou prodaná a byla znehodnocena, nikdo na ničem nebude při výměně tratit). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.