Lumpik Odesláno Březen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2016 (upraveno) Ahojky všem, prosím o radu. Mám Xbox 360E s úpravou RGH. Po jednom normálním večerním vypnutí již druhý den nanaběhne. Xbox po spuštění začne normálně načítat, ale zůstane viset na logu s XBOX 360. Takže nemohu ani zformátovat flashku (v xboxu) abych zkusil přehrát xexmenu a pak nahrát nový DB atd. Poradíte mi prosím co s tím ? Moc děkuji Upraveno Březen 13, 2016 uživatelem Lumpik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 13, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2016 Pokud má konzole interní HDD, anebo jsou ke konzoli připojená jakákoliv USB zařízení, všechno zkus odpojit a pak vyzkoušet, jestli konzole nabootuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumpik Odesláno Březen 13, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2016 Děkuji za nápad, ale vůbec nic není připojeno, jen napájení a HDMi. V USB není vůbec nic, ani Kinect není připojen :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 14, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2016 Ani interní HDD konzole nemá? Tzn. má jen 4GB vnitřní paměť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razormann Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 Hele neumím si to vysvětlit ale měl jsem něco podobnýho a jak jsem se pak v tom boxu furt dokola hrabal tak jsem zjistil že se mi pokaždý rozjede teprve až na podruhý po tvrdým restartu a to jen kdyř mám sundanej horní case :D zní to vtipně nevím jestli na něco třeba netlačil ale už pernamentně hraju bez horního plastu a jsem spokojenej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumpik Odesláno Březen 18, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 drak3go: Moc ti děkuji za tvoji snahu pomoci a i všem ostatním. Nakonec xko již běží. Kdyby naběhlo alespoň do základního menu xboxu, tak si poradím, tady to se ale seklo vždy na úvodním logu. Nakonec jsem pročítal celou noc různá fora....hlavně v češtině, protože anglicky neumím a v mém věku a zdravotním stavu jsem již línej se učit......jooo, kdyby to bylo rusky hihi. No nakonec jsem si stáhl CD Live XexMenu, naběhla mi z něho část na obrazovku (místo celého obrazu jsem viděl jen asi 1/4, nevím proč), 2x jsem tedy kliknul entrem (i když jsem neviděl co vlastně odklikávám), následoval restart a naběhlo normálně základní menu xboxu (to defaultní). Pak jsem již nahrál nejnovější verzi Dashboardu a pak FSD a vše již běží. Jedinný co nejde je automatický stahování bookletů her, i když registraci na covers.jqe360.com mám. No, ale hlavně, že xko zas normálně šlape, ufff. Tak třeba rada i pro někoho dalšího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 18, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 FSD uz skoncilo podporu a jqe360 uz ani myslim neni, je xboxunity.net Nahod si misto FSD dashe Auroru, je to nastupce FSD a navic je kompletne v češtině, najdes ji tady na foru. http://console-forum.net/tema/184547-cestina-aurora-0-5b-cz/page2?p=1486217&viewfull=1#post1486217 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 19, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2016 Hele neumím si to vysvětlit ale měl jsem něco podobnýho a jak jsem se pak v tom boxu furt dokola hrabal tak jsem zjistil že se mi pokaždý rozjede teprve až na podruhý po tvrdým restartu a to jen kdyř mám sundanej horní case :D zní to vtipně nevím jestli na něco třeba netlačil ale už pernamentně hraju bez horního plastu a jsem spokojenej :D Tady jde o klasický jev rušení signálu, který zapřičiňuje plechové stínění na bočním krytu konzole. Při RGH jsou interference jednotlivých elektro součástek uvnitř velmi nežádoucím jevem, stejně jako stínění apod. Proto finální ladění zabere mnohdy spoustu času a vyžaduje zkušenosti a ve výsledku toto vše ovlivňuje startovací časy konzole. Případy, kdy je RGH instalováno a vyladěno v rozloženém stavu konzole a poté se konzole zakrytuje a startovací časy se násobně zhorší nejsou vyjímkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lape Odesláno Únor 6, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2022 Zdravím Nebudu zakládat nové téma a oživím to tady.Dnes mě přestal nabíhat po startu Xbox 360 RGH.Dopoledne se na něm ještě hrálo a odpoledne chcípl. Po zapnutí svítí jen středová zelená dioda na zapínacím tlačítku,ale to je vše,xbox nenaběhne ani se nepřipojí ovladač.Nenaběhne ani po vyjmutí interního HDD a odpojení všech věcí z USB.Dioda na zdroji svítí zeleně,větrák v xboxu jede,ale nic se neděje.Prosím o nějaké tipy,v čem by mohl být problém. Ještě jsem si vzpomněl,že asi tak měsíc zpět to začalo občas hůř nabíhat.Někdy se stalo,že xbox se rozjel až na druhý pokus.Napoprvé se to chovalo stejně jako teď.Svítí jen střed ,ale jinak se nic neděje,akorát že teď už nenaběhne na žádný pokus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.