Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox 360 nenaběhne - RGH

Lumpik

Recommended Posts

Ahojky všem, prosím o radu. Mám Xbox 360E s úpravou RGH. Po jednom normálním večerním vypnutí již druhý den nanaběhne. Xbox po spuštění začne normálně načítat, ale zůstane viset na logu s XBOX 360. Takže nemohu ani zformátovat flashku (v xboxu) abych zkusil přehrát xexmenu a pak nahrát nový DB atd. Poradíte mi prosím co s tím ? Moc děkuji

Upraveno uživatelem Lumpik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele neumím si to vysvětlit ale měl jsem něco podobnýho a jak jsem se pak v tom boxu furt dokola hrabal tak jsem zjistil že se mi pokaždý rozjede teprve až na podruhý po tvrdým restartu a to jen kdyř mám sundanej horní case :D zní to vtipně nevím jestli na něco třeba netlačil ale už pernamentně hraju bez horního plastu a jsem spokojenej :D

Odkaz ke komentáři

drak3go: Moc ti děkuji za tvoji snahu pomoci a i všem ostatním.

Nakonec xko již běží. Kdyby naběhlo alespoň do základního menu xboxu, tak si poradím, tady to se ale seklo vždy na úvodním logu. Nakonec jsem pročítal celou noc různá fora....hlavně v češtině, protože anglicky neumím a v mém věku a zdravotním stavu jsem již línej se učit......jooo, kdyby to bylo rusky hihi. No nakonec jsem si stáhl CD Live XexMenu, naběhla mi z něho část na obrazovku (místo celého obrazu jsem viděl jen asi 1/4, nevím proč), 2x jsem tedy kliknul entrem (i když jsem neviděl co vlastně odklikávám), následoval restart a naběhlo normálně základní menu xboxu (to defaultní). Pak jsem již nahrál nejnovější verzi Dashboardu a pak FSD a vše již běží. Jedinný co nejde je automatický stahování bookletů her, i když registraci na covers.jqe360.com mám. No, ale hlavně, že xko zas normálně šlape, ufff. Tak třeba rada i pro někoho dalšího.

Odkaz ke komentáři

• Junior Moderators

FSD uz skoncilo podporu a jqe360 uz ani myslim neni, je xboxunity.net

Nahod si misto FSD dashe Auroru, je to nastupce FSD a navic je kompletne v češtině, najdes ji tady na foru.

http://console-forum.net/tema/184547-cestina-aurora-0-5b-cz/page2?p=1486217&viewfull=1#post1486217

Odkaz ke komentáři

• Moderators
Hele neumím si to vysvětlit ale měl jsem něco podobnýho a jak jsem se pak v tom boxu furt dokola hrabal tak jsem zjistil že se mi pokaždý rozjede teprve až na podruhý po tvrdým restartu a to jen kdyř mám sundanej horní case :D zní to vtipně nevím jestli na něco třeba netlačil ale už pernamentně hraju bez horního plastu a jsem spokojenej :D

Tady jde o klasický jev rušení signálu, který zapřičiňuje plechové stínění na bočním krytu konzole. Při RGH jsou interference jednotlivých elektro součástek uvnitř velmi nežádoucím jevem, stejně jako stínění apod. Proto finální ladění zabere mnohdy spoustu času a vyžaduje zkušenosti a ve výsledku toto vše ovlivňuje startovací časy konzole. Případy, kdy je RGH instalováno a vyladěno v rozloženém stavu konzole a poté se konzole zakrytuje a startovací časy se násobně zhorší nejsou vyjímkou.

Odkaz ke komentáři

• 5 years later...

Zdravím

Nebudu zakládat nové téma a oživím to tady.Dnes mě přestal nabíhat po startu Xbox 360 RGH.Dopoledne se na něm ještě hrálo a odpoledne chcípl. Po zapnutí svítí jen středová zelená dioda na zapínacím tlačítku,ale to je vše,xbox nenaběhne ani se nepřipojí ovladač.Nenaběhne ani po vyjmutí interního HDD a odpojení všech věcí z USB.Dioda na zdroji svítí zeleně,větrák v xboxu jede,ale nic se neděje.Prosím o nějaké tipy,v čem by mohl být problém.

Ještě jsem si vzpomněl,že asi tak měsíc zpět to začalo občas hůř nabíhat.Někdy se stalo,že xbox se rozjel až na druhý pokus.Napoprvé se to chovalo stejně jako teď.Svítí jen střed ,ale jinak se nic neděje,akorát že teď už nenaběhne na žádný pokus

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu