Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zkoušel jsem si prepnout Locale na Argentina a napsalo mi to, ze prepinat Locale muzu jen jednou za tri mesice. Nepostacila by jen VPN?

EDIT:// Tak se mi povedlo zadat na brazilskem xbox.com/pt-BR cislo karty. penize se hned z uctu za hru stahli. Maji fakt dobre ceny. Tec cekam na stazeni. Zatim se nic nestahuje :/ Jsem asi netrpelivi.

EDIT2:// Tak se mi penize stahli, ale jen 27 Kc (WTF) Bohuzel se mi nikde nezobrazuje info o stazeni zakoupene hry a je mozne jen znovu koupit. Zkusel jsem to a podruhe mi to napsalo: "Use uma outra de pagamento." Kdyz stejnou kartou platim na Amazonu, necekam problem v karte.

Adresu jsen si vygooglil, tak si myslim, ze ani v tom problem neni.

Ma nekdo dalsi info, jak to udelat, aby to fungovalo bez nutnosti na konzoli zmenit Locale?

Upraveno uživatelem TatkaSoptik
Nove info
  • Odpovědi 96
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno (upraveno)

Tak jsem právě vyzkoušel snad všechno, co je v mých silách.

Nainstaloval jsem si FlyVPN a konektl se na Brazilský server. Pomocí Google Maps jsem si ověřil, že "jsem" v Rio.

Ale opět neúspěch.

Zkoušel jsem FIO a MBank platební kartu. Neúspěch :(

Nasel jsem na netu velmi podrobny navod a provedl Step by Step s pouzitim VPN a ani ten nezabral. Podle toho, co ctu na webu, tak je jen par vyvolenych, kterym to funguje :/

Vcem jenrozdil?

CO dál ještě mohu vyzkoušet?

Odesláno

Tak jsem na to (doufám) kápnul. Jdu podle tohoto Step-by-Step návodu

.

Pravděpodobně je celá finta jen v platební kartě s kombinací VPN, proto jsem si nyní zřídil mezinárodní kartu Revolut. Je to úžasná karta a hlavně jsou platby na netu v bezpečí.

Podle některých fór je po registraci karty dobré počkat do druhé dne, než se informace o nové kartě roznesou na všechny autorizační servery. Tak teď čekám.

Podle všeho je VPN (ne proxy) nutností a tak jsem na správné cestě. :cheesygrin: Já používám FlyVPN, protože je možnost ji s omezením používat zdarma. HolaVPN nefunguje, Live.com ji odhalí a nejde se přihlásit.

Pokud to funguje některým Čechům jednodušeji, buďte prosím sdílní a napište podrobný návod také vy. Možná by to chtělo vytvořit také seznam českých bank, které Vám fungují. Děkuji.

FIO - nefunguje mi

MBANK - nefunguje mi

Revolut - čekám, zjišťuji

productbox_revolut-v3.png

Odesláno (upraveno)

Podminkou Revolut je mit apku v mobilu. Podporovane jsou Android a iOS. Aplikace je nutna. Pomocí ni povolujete a zakazujete platby, nabijite si ji, komunikujete s podporou a pod.

Krom virtuální karty si muzete objednat také jeji věrnou kopii z plastu a hologramem, abyste ji mohli používat v obchode a bankomatech.

Edit2:// Při potvrzení transakce z karty Revolut se používá 3Dsecure, což vyžaduje mít telefonní číslo vázané na kartu. Pravděpodobně banka pošle při platbě sms s autorizačním kódem, kterou si aplikace přečte a transakci potvrdí jako platnou.

Edit :// Ted cekam, až se mi vrati ověřovací poplatky z jednotlivých Storů od Microsoftu, kde jsem ji registroval a pak zkusim nakoupit.

Na Ali Express jsem s ni v pohodě zaplatil. U Xbox store je treba neprovádět chybne transakce, jinak se nakupy zablokuji (udajne na 48hodin).

Sent from my Phone using Tapatalk

Odesláno

Poslední onfo co mám:

Revolut nefunguje :( Je od dubna zablokovaný :(

Jediná karta, která funguje je American Express, ale tu stejně nikdo nemáme a nefunguje ve všech regionech.

Někteří uvádějí jako řešení, že si koupí "Dárkový XBOX kupón s kreditem" v té dané zemi a pak můžou v té zemi nakupovat z připsaných peněz.

Zatím jediná funkční možnost, jak nakoupit v zahraničním store. Pokud máte aktuálnější info, sem s ním.

Odesláno (upraveno)

dragoon17: na to navod nepotrebujes, proste si najdes nejaky obchod, kde kredit do dane zeme prodavaji. Na tvem miste bych se podival nejprve na Ebay (viz muj podpis :-) ), tam najdes vsechno.

A zadani onoho kreditu snad nemusim popisovat, je to jako kredit do mobilu. Zadas 25mistny kod.

to all: zajimavy postreh je na xboxwebu: "podle me je problem s tim, ze na danou kreditku mas na Live omezeny pocet jejiho pridani a odebrani (kolik je to presne nevim, ale myslim, ze neco kolem 10). Pak se totiz z duvodu bezpecnosti zablokuje. Zkus jinou kreditni kartu." viz diskuze http://xboxweb.cz/xbox-weeks-deals-17-5-az-23-5-2016

hulikfkz: vsechny zeme maji karty s kreditem (gift karty), vcetne Argentiny viz https://account.xbox.com/es-AR/PaymentAndBilling/RedeemCode?xr=shellnav

Upraveno uživatelem jirik
gramatika

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu