TatkaSoptik Odesláno Květen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2016 (upraveno) Zkoušel jsem si prepnout Locale na Argentina a napsalo mi to, ze prepinat Locale muzu jen jednou za tri mesice. Nepostacila by jen VPN? EDIT:// Tak se mi povedlo zadat na brazilskem xbox.com/pt-BR cislo karty. penize se hned z uctu za hru stahli. Maji fakt dobre ceny. Tec cekam na stazeni. Zatim se nic nestahuje :/ Jsem asi netrpelivi. EDIT2:// Tak se mi penize stahli, ale jen 27 Kc (WTF) Bohuzel se mi nikde nezobrazuje info o stazeni zakoupene hry a je mozne jen znovu koupit. Zkusel jsem to a podruhe mi to napsalo: "Use uma outra de pagamento." Kdyz stejnou kartou platim na Amazonu, necekam problem v karte. Adresu jsen si vygooglil, tak si myslim, ze ani v tom problem neni. Ma nekdo dalsi info, jak to udelat, aby to fungovalo bez nutnosti na konzoli zmenit Locale? Upraveno Květen 14, 2016 uživatelem TatkaSoptik Nove info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 14, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2016 Pokud ti to strhlo jen tak malou částku, tak to bude spíš jen autorizační platba pro ověření, že je tvoje kreditní karta platná (což se běžně dělá). Odpovídalo by to hodnotě 1€. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TatkaSoptik Odesláno Květen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2016 (upraveno) Zkousel jsem to i na ruskych stránkách a uplne to same, jen v azbuce: "Zvolte jiny druh placení ". Maji to blokovane. :/ Tezko verit, ze to nekomu funguje a nekomu ne. Kdo je ten stastny? Sent from my Phone using Tapatalk Upraveno Květen 14, 2016 uživatelem TatkaSoptik Chyba i/y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EliteGamerSVK Odesláno Květen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2016 Ja mám problém len na Indickom store, kde mi nechce kúpiť WWE2K16.. Ostatné regióny úplne v poriadku .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TatkaSoptik Odesláno Květen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2016 Metaspian83: Mas nejakou VPN nebo neco podobneho? Jaky je rozdil mezi moujim uctem a tvym :/ Sent from my Phone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EliteGamerSVK Odesláno Květen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2016 Mám vytvorený pre každý region v ktorom nakupujem účet s kreditkou a adresou na danú krajinu a vždy si zmením proxy server v nastaveniach prehliadača na danú krajinu a potom to už ide.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TatkaSoptik Odesláno Květen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2016 (upraveno) Tak jsem právě vyzkoušel snad všechno, co je v mých silách. Nainstaloval jsem si FlyVPN a konektl se na Brazilský server. Pomocí Google Maps jsem si ověřil, že "jsem" v Rio. Ale opět neúspěch. Zkoušel jsem FIO a MBank platební kartu. Neúspěch :( Nasel jsem na netu velmi podrobny navod a provedl Step by Step s pouzitim VPN a ani ten nezabral. Podle toho, co ctu na webu, tak je jen par vyvolenych, kterym to funguje :/ Vcem jenrozdil? CO dál ještě mohu vyzkoušet? Upraveno Květen 15, 2016 uživatelem TatkaSoptik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smetanon Odesláno Květen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2016 Tak jsem koukal na účet a Microsoft mi strhnul 6kc, takže asi ověřovací platba. Až mi přijde zpátky, tak to zkusím znova. Měnil jste někdo locale přímo na XBoxu? A ještě mě napadlo, těm vyvoleným co to jde - máte sdílený účet s někým nebo ne? Odesláno z mého MI 2SC pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EliteGamerSVK Odesláno Květen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2016 Ja nezdieľam s nikým.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TatkaSoptik Odesláno Květen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2016 Tak jsem na to (doufám) kápnul. Jdu podle tohoto Step-by-Step návodu .Pravděpodobně je celá finta jen v platební kartě s kombinací VPN, proto jsem si nyní zřídil mezinárodní kartu Revolut. Je to úžasná karta a hlavně jsou platby na netu v bezpečí. Podle některých fór je po registraci karty dobré počkat do druhé dne, než se informace o nové kartě roznesou na všechny autorizační servery. Tak teď čekám. Podle všeho je VPN (ne proxy) nutností a tak jsem na správné cestě. :cheesygrin: Já používám FlyVPN, protože je možnost ji s omezením používat zdarma. HolaVPN nefunguje, Live.com ji odhalí a nejde se přihlásit. Pokud to funguje některým Čechům jednodušeji, buďte prosím sdílní a napište podrobný návod také vy. Možná by to chtělo vytvořit také seznam českých bank, které Vám fungují. Děkuji. FIO - nefunguje mi MBANK - nefunguje mi Revolut - čekám, zjišťuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EliteGamerSVK Odesláno Květen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2016 (upraveno) Je to divné, ale akurát som chcel niečo poriešiť cez brazílsky store a tiež mi to už nešlo.. To je divné.. //EDIT: Tak už to asi nadobro blokli, nejde mi už zo žiadneho regiónu kupovať, aj to čo doteraz išlo, tak už nejde.. Škoda.. Upraveno Květen 15, 2016 uživatelem Matespian83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulikfkz Odesláno Květen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2016 Taky potvrzuju ze uz to nejde z Argentiny.Jsem zvedavy na ten Revolut,taky jsem se dival ze by to mohlo projit snad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EliteGamerSVK Odesláno Květen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2016 Ja mám windows phone a tam taká appka Revolut nie je.. škoda, inak by som to skúsil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulikfkz Odesláno Květen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2016 (upraveno) To neni aplikace,ale platebni karta��.Edit:V tom odkazu je teda appka,ale myslim ze by to melo jit i bez ni,zkusim a dam echo. Upraveno Květen 17, 2016 uživatelem hulikfkz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TatkaSoptik Odesláno Květen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2016 (upraveno) Podminkou Revolut je mit apku v mobilu. Podporovane jsou Android a iOS. Aplikace je nutna. Pomocí ni povolujete a zakazujete platby, nabijite si ji, komunikujete s podporou a pod. Krom virtuální karty si muzete objednat také jeji věrnou kopii z plastu a hologramem, abyste ji mohli používat v obchode a bankomatech. Edit2:// Při potvrzení transakce z karty Revolut se používá 3Dsecure, což vyžaduje mít telefonní číslo vázané na kartu. Pravděpodobně banka pošle při platbě sms s autorizačním kódem, kterou si aplikace přečte a transakci potvrdí jako platnou. Edit :// Ted cekam, až se mi vrati ověřovací poplatky z jednotlivých Storů od Microsoftu, kde jsem ji registroval a pak zkusim nakoupit. Na Ali Express jsem s ni v pohodě zaplatil. U Xbox store je treba neprovádět chybne transakce, jinak se nakupy zablokuji (udajne na 48hodin). Sent from my Phone using Tapatalk Upraveno Květen 18, 2016 uživatelem TatkaSoptik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EliteGamerSVK Odesláno Květen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2016 Teraz som to skúsil cez synov mobil a nefunguje to ani pri platení revolut karty.. nechal som si na nu previesť 10€, zmenil ip, skúsil kúpiť hru a zase napísalo aby som zmenil spôsob platby.. no škoda.. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TatkaSoptik Odesláno Květen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2016 To není pro mě povzbuzení :( Začínám mít pocit, ze nad nami zvítězili. Sent from my Phone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Květen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2016 a zkousel nekdo platit pres Paypal? Teda v lokaci, kde je PayPal podporovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EliteGamerSVK Odesláno Květen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2016 Z tých najlacnejších regiónov asi žiadny nepodporuje paypal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TatkaSoptik Odesláno Květen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2016 Poslední onfo co mám: Revolut nefunguje :( Je od dubna zablokovaný :( Jediná karta, která funguje je American Express, ale tu stejně nikdo nemáme a nefunguje ve všech regionech. Někteří uvádějí jako řešení, že si koupí "Dárkový XBOX kupón s kreditem" v té dané zemi a pak můžou v té zemi nakupovat z připsaných peněz. Zatím jediná funkční možnost, jak nakoupit v zahraničním store. Pokud máte aktuálnější info, sem s ním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Květen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2016 jj, na xboxwebu psali, ze pres Xbox kredit je mozne porad kupovat. Kazdopadne na co treba Bitcoin? Live je podporuje. Jo a paypal lze pouzit v techto zemich - https://support.xbox.com/cs-CZ/billing/payment-and-purchases/use-paypal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragoon17 Odesláno Květen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2016 Je niekde nejaky navod alebo link na stranku ako si zakupit ten xbox kredit napr pre JAR??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulikfkz Odesláno Květen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2016 Nektere zeme gift karty nemajj.Treba Argentina nema urcite.A v JAR neslo nakupovat,ani kdyz tahle finta jeste prochazela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Květen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2016 (upraveno) dragoon17: na to navod nepotrebujes, proste si najdes nejaky obchod, kde kredit do dane zeme prodavaji. Na tvem miste bych se podival nejprve na Ebay (viz muj podpis :-) ), tam najdes vsechno. A zadani onoho kreditu snad nemusim popisovat, je to jako kredit do mobilu. Zadas 25mistny kod. to all: zajimavy postreh je na xboxwebu: "podle me je problem s tim, ze na danou kreditku mas na Live omezeny pocet jejiho pridani a odebrani (kolik je to presne nevim, ale myslim, ze neco kolem 10). Pak se totiz z duvodu bezpecnosti zablokuje. Zkus jinou kreditni kartu." viz diskuze http://xboxweb.cz/xbox-weeks-deals-17-5-az-23-5-2016 hulikfkz: vsechny zeme maji karty s kreditem (gift karty), vcetne Argentiny viz https://account.xbox.com/es-AR/PaymentAndBilling/RedeemCode?xr=shellnav Upraveno Květen 19, 2016 uživatelem jirik gramatika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulikfkz Odesláno Květen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2016 (upraveno) Tys dal jen odkaz na stranku,kde se zadava kod a kody jsou i na hry ci na live.Opravdu vsechny zeme gift karty nemaji... https://m.reddit.com/r/xboxone/comments/49nmlx/does_anyone_know_where_to_buy_legit_argentina/ Upraveno Květen 19, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.