malfec Odesláno Březen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2016 Dobrý den. Mám x box 360 nejspíš Rgh. S externím diskem 500g. Do včerejška mi v knihovně naběhly všechny hry co sem stáhl. A teď sem stáhl další hru na po nahrátí na disk mi knihovna neukazuje vůbec nic. Hry najdu až v systému usb. A od tam složité pustím. Co mám udělat aby hry byly opět v knihovně kde jedním klikem hru spustím. Vůbec tomu nerozumím. Tak prosím o radu nějak polopatě. 😃děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2016 Jaký nadstavbový dashboard máš v konzoli nainstalovaný? Freestyle 3 / Aurora / Xexmenu? Kontroloval jsi, že máš v nastavení zadanou cestu ke hrám na tom ext. USB HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malfec Odesláno Březen 20, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2016 (upraveno) Mám freestyle 3 jak to mám zkontrolovat? Mě ty hry jdou do včerejška se mi normálně ukazovali v knihovně po tom co jsem stáhl další hru tak knihovna prázdná Upraveno Březen 20, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2016 V nastavení Freestyle 3. Předpokládám, že tedy po najetí do knihovny her X360 tam vidíš jen "No Games Found" jako na videu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malfec Odesláno Březen 20, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2016 (upraveno) no mám tam 4 prázdný obaly Upraveno Březen 20, 2016 uživatelem malfec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2016 No tak se podívej a podle toho videa zkontroluj, že máš v nastavení uloženou cestu k těm hrám na USB HDD, které tam teď nevidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malfec Odesláno Březen 20, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2016 Díky moc jdu to zkusit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malfec Odesláno Březen 20, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2016 tak po zkoušce to udělat podle videa mi to nejde. Naskočí mi v knihovně sice nějaké složky ale ani jedna z nich není hra. Menu v souborech mám jiné než je ve videu a sám si s tím nejspíš neporadím. ve videu je game, hdd1, OnBoard a usb a já to tam mám pojmenované takto DVD, GAME,ONBOARD a SMB ... Mno už sem nad tím strávil víc než bych chlěl a výsledek žádný. Nejspíš si s tim sám neporadím. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.