Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 nemůže načíst disk


Mishell

Otázka

Zdravím, mám už delší dobu jeden takovej zásadní problém s mým PS3. Jde o to, že nemůže načíst disk. Zkoušel jsem všechny, co mám, ale ani jedna nejde, takže diskem samotným to nebude. Pokaždé, když disk vložím, vydá to takový divný zvuk, jakoby o disk něco drhlo. Dál už se nic neděje a hra se nespustí. Stažené hry ze Store jdou spustit v pohodě. Je asi třeba i podotknout, že konzoli mám už přes 6 let, ale nevím jestli je to právě tím.

Zkouším to často, občas se stane, že se disk načte a hra se spustí, ale problémy tak stále nekončí. Už po cca 5 minutách se ventilace rozjednou na plný a začne nehorázně hučet. To je asi celkem normalní, ale ne po tak krátké době. Dále se stává často to, že po nějaké době (řekněme 45 minut až hodinu) se zasekne displej, funguje už jen audio. Pak musím chvíli čekat a natvrdo vytáhnout disk, aniž bych ze hry vyšel, jelikož ani do menu se nemůžu dostat. Nemám tušení, čím by to mohlo být a nic mi nenapadá. Budu rád, když mi poradíte, díly moc. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu