pejtrix Odesláno Květen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2016 (upraveno) v tom forum me zadny extra nezaujali chtel bych aby meli i prostorovy zvu 5.1 nebo 7.1 https://www.mall.cz/prenosna-sluchatka/sony-mdr-xb950ap?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cse&utm_campaign=ED&utm_content=prenosna-sluchatka&utm_term=707384&tab=discussion co tyhle mate nekdo zkusenosti ? Upraveno Květen 29, 2016 uživatelem pejtrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Květen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2016 Nedávno jsem se rozhodoval co dál dělat, a klasický origo headset pro mě byla jasná volba. Sice jsem chvíli měl tendenci koupit PULSE ale když jsem viděl že mají o dost kratší výdrž baterie (stanou se z toho spíše drátová sluchátka) a navíc praskají tak jsem se na to vybodl. Mám klasický Wireless headset 7.1 a za mě super ! Chovám se k tomu jako by to stálo 20k a zatím drží :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Květen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2016 Ty myslis ty goldy? Ale me se moc nechce bezdratovy to nabijeni me nebavi :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotsuma1 Odesláno Květen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2016 Kde sehnat ty Goldy nejlevněji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Květen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2016 SENNHEISER HD 518 maj 6,3 konektor, ale v balení je redukce na klasickej 3,5 jack. Jinak píšu že jsem spokojenej, ale kdybych to měl přímo k ps4 hledal bych něco jiného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Květen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2016 A proc? Co bys doporucil :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 30, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2016 Pokud by nekdo stal o sluchatka Sony Pulse, nabizim k prodeji. Stav noveho kusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Květen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 Hele na ps4 fakt netuším, možná bych šel do nějakej sony... zkus to tady pročíst. Kdyby se jednalo o PC a progaming to bych ti dokázal poradit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.