kutac22222 Odesláno Duben 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2016 (upraveno) Ahojte ako mám odstrániť tuto chybu udth.dll pri zapnutí pc dakujem . Malo by to byť v prilohe odfotené. Upraveno Duben 6, 2016 uživatelem kutac22222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Duben 6, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2016 Žádnou přílohu zde nevidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Duben 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2016 Ahoj, také nevidím žádnou přílohu, ale když jsem ještě používal stolní pc, tak mi kdysi chyběla jakási .dll knihovna (soubor). Tak jsem si ji vyhledal tady http://www.dll-files.com/ , zkopíroval dle návodu a vše mi valilo. Btw je to na vlastní nebezpečí, a vrtával jsem sa v pc tak před 10 lety, teď už na to nemám čas ani nervy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kutac22222 Odesláno Duben 6, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2016 dakujem skusim ten odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kutac22222 Odesláno Duben 6, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2016 dakujem skusim ten odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kutac22222 Odesláno Duben 7, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 ahojte stále mi to vyskakuje uz by tam mala byť aj príloha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Duben 7, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 Jsi si vědom toho, že bys instaloval aplikaci Form Diner na svoje PC? Pokud ne, zavání to virem/trojanem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kutac22222
Ahojte ako mám odstrániť tuto chybu udth.dll pri zapnutí pc dakujem . Malo by to byť v prilohe odfotené.
Upraveno uživatelem kutac22222Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.