Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

P3 fps


Derwee

Otázka

Zdravím,

mám PS3 Slimko, delší dobu jsem na něm nehrál, dával jsem přednost PS4 a po delší době jsem se rozhodl pořídit si hry právě na PS3 a hrát i na něm. Koupil jsem si dneska Red Dead Redemption, zapl a hned na začátku hry se na to ani nedá koukat.. FPS padne hodně dolu běží to lagovaně a ze hry nemám absolutně nic. Když vyběhnu z města, je to lepší, ale mezi baráky bída a děs. Včera jsem si neplynulosti (vím, jak je to s FPS na konzolích, ale i přes to to podle mně neběželo tak, jak mělo) všiml i u Demons Souls. Hrozně mě to štve, RDR jsem si chtěl už dlouho zahrát a zkoušel jsem snad vše, co jsem na netu našel, ale nic nepomohlo. Zkoušel jsem se hrabat v systému, nastavení TV, Cooling Pad (kdyby to mělo společnýho s přehříváním). Nemáte někdo podobnou zkušenost?

Díky za odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

720p jsem zkoušel, ale běželo to stejně blbě.. Já vím, že i ostatním to neběží krásně, ale já mám fakt třeba 13-15 FPS, to je moc málo, pak z tý hry nic nemám. Ani Demons Souls mi nepřišlo, že běželo tak, jak by mělo.. Nevím vůbec, co s tim, ale zrovna tohle jsou tituly jen na PS3 a zahrát si fakt chci. I když koukám na gameplay z PS3, když čtu příspěvky ostatních, tak to je pořád dvakrát plynulejší než to, co mám já.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu