joys_333 Odesláno Duben 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 Zdar, Po instalaci nové hry, se mě stalo že se mě zdvojila nabídka her v menu, a objevilo se mě tam asi 60 položek např. avatar editor, dash.extraAVC atd Je nějaká pomoc, jak to z menu odebrat ? Když dám delete tak se to asi odebere i z disku ne ? Když jsem tu novou hru odinstaloval a dal znovu prohledat obsah, stále tam jsou ty zdvojené hry a systémové soubory. Je nějaká rada co s tím ? Jak toto menu vyčistit tak abych tam měl jen to co opravdu chci ? (mám RGH a dual nand) Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 7, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 Jaký manager tam máš? Freestyle 3 / Auroru / Xexmenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joys_333 Odesláno Duben 7, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 mam FS3 prostredi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 7, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 Smaž záznamy v databázi (Clear Data) a nechej provést novou indexaci - po restartu F3 (pokud bude konzole připojena k internetu) se obaly a artworky ke hrám znovu automaticky stáhnou. Video z odkazu ti kdyžtak pomůže - Předpokládá to mít správně nastavenou cestu ke hrám v "Manage Game Paths". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joys_333 Odesláno Duben 7, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 Děkuji moc, zkusím to, zatím jsem to k netu nepřipojoval, tak nemám obaly skoro u žádné hry. Měl jsem za to, že konzole z z RGH se nesmějí připojovat k netu že hrozí ban. Takže když nebudu hrát hru, tak se mohu připojit? A nebude mě to nutit nějakou aktualizaci systému ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 7, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 Připojení k internetu a hraní na Live serverech jsou dvě různé věci. Na Live s konzolí s RGH samozřejmě nemůžeš, naopak připojit ji k internetu je dobré právě pro účely stažení obalů a artworků ke hrám a taky pro možnost hraní online na alternativních serverech. To jestli se bude konzole pokoušet připojit k Live anebo ne (a následně vnutit update SW) záleží na nastavení v Dashlaunch. Pokud je položka "LiveBlock" nastavena na "Enabled", potom se nechtěného připojení k serverům Live nemusíš obávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joys_333 Odesláno Duben 7, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 (upraveno) Takže, mohu poprosit o nějakou další radu ? Provedl jsem to podle rady, ale jediné co zmizelo jsou obaly her, v seznamu je stále 70 položek. Provedl jsem tedy jen smazaní game data, mám také dát default seting a reset skin setting ? Konečně jsem našel ten Dashlaunch a je to nastavené na enabled. :cheesygrin: Upraveno Duben 7, 2016 uživatelem joys_333 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 7, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 Podívej se, jaké všechny cesty jsou nastavené v Settings -> Content Settings -> Manage Game Paths Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joys_333 Odesláno Duben 7, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 A mohu ty všechny cesty smazat a znova je vytvořit ? Nebo tím smažu také ty hry ? A mám hledat něco konkrétního ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 7, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 Můžeš je smazat, žádná data ti nezmizí. Právě předpokládám, že tam budeš mít spoustu cest i do míst, která nejsou potřeba soudě podle toho, co jsi psal o tom množství věcí co tam nemají co dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joys_333 Odesláno Duben 7, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 Problém je že když chci odstranit něco, co už tam není tak to stále píše Deleting game data a nic se neděj, běhají tam zelené kroužky a píše to abych počkal. V pozadí vidím menu a mohu rolovat nahoru a dolu. Ovšem ta cesta se neodstraní, když jdu zpátky A tak je tam stále, nedokončí se to odstranění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 7, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 Hmm ... zkus chvíli vydržet, ale pokud ti nejde odmazat žádná z definovaných cest tak se obávám, že to vyřeší už jen přeinstalace Freestyle 3. Při té příležitosti bych rovnou doporučil přechod na novější Auroru, jelikož Freestyle 3 už je nepodporovaný projekt a jeho další vývoj byl ukončen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joys_333 Odesláno Duben 7, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 Jasně počkám, moc děkuji za snahu pomoci. A co by to obnášelo ? Je to složité ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 7, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 Ne, nic složitého to není. TADY je ke stažení vč. českého prostředí, v podstatě tam není žádná instalace, jen se rozbalí do libovolně pojmenovaného adresáře a nastaví se k ní cesta v Dashlaunch v položce "Default" v nastavení "Path". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joys_333 Odesláno Duben 7, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 A co se starým FS3 ? Nic se nemaže ? A příjdu o nějaká data (hry) ? Případně save pozice ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 8, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2016 Nic takového. F3 můžeš klidně nechat tam to je (tolik místa nezabírá, aby ti jeho smazání uvolnilo nějak extra místa na HDD) a Auroru nahrát do samostatného adresáře. Až věechno nastavíš a bude ti fungovat, pak můžeš klidně starý F3 smazat. Hry a uložené pozice jsou mimo adresář F3 (pokud si teda vědomě sám nenahráváš hry pod stejný adresář kde máš F3, což nepředpokládám). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joys_333 Odesláno Duben 8, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2016 (upraveno) Tak jsem to nainstaloval, a několik poznámek. Nenašel jsem tam zprávu účtů, rád bych měl v Xboxu alespoň2, když skáču do Freestal prostředním tlačítkem padám zpátky do FS3 a popravdě ani po grafické stránce to není žádná bomba. FS3 mě přišlo daleko lepší. Buď jsem to nenašel, nebo to má značně osekané nastavení systému. Také jsem nemašel file manager. Jde nějak opravit stávající FS3 ? Případně jde provést nějaká aktualizace ? Jestli to je ono, tak mám verzi Dash ver 3.0b rev. 775 Kernal 2.0 16747 Upraveno Duben 8, 2016 uživatelem joys_333 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Duben 8, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2016 (upraveno) Pokud jsi stahl kompletni Auroru z odkazu co ti dal drak3go, tak ta obsahuje cestinu, nekolik vzhledu Aurory a DVD obalu. http://console-forum.net/tema/184547-cestina-aurora-0-5b-cz/page2?p=1486217&viewfull=1#post1486217 Nastav si Auroru do cestiny a vyzkousej co vse obsahuje. Je to uplne jine nez FSD3, jde jen o zvyk. Jinak nastaveni vzhledu B, Spravce souboru je pod tlacitkem < (Back) a Nastaveni je pod > (System) Tak vyzkousej a uvidis. Upraveno Duben 8, 2016 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joys_333 Odesláno Duben 8, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2016 Zkusil jsem to, je to jiné, zprávce souboru jsem našel, ale nenašel jsem jak udělat dva účty když se dělím o xbox z dětma je to nezbytné , ano stahoval jsem to z toho odkazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Duben 8, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2016 (upraveno) Normalne vytvoris ucet prostredni velke tlacitko na ovladaci, tam je 2 odshora ucty a v nem si vyber ucet pod kterým se chces prihlasit nebo vytvor novy ucet. Taky jsem si nemohl zvyknout kdyz jsem prechazel z FSD3, je to jen otazka zvyku, zkousej a prolez si celou Auroru, muzes si nastavit jaky chces vzhled, je to jednoduche. Upraveno Duben 8, 2016 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joys_333 Odesláno Duben 8, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2016 Aha, tak děkuji za radu, ještě se na to podívám, a jak mám nastavit abych se nevracel do FS3 když ve hře stisknu prostřední velké tlačítko pro návrat do freestylu ? jde to také někde nastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Duben 8, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2016 (upraveno) Ano jde, bud pres Dashlaunch a nebo editaci launch.ini v PC a nakopirovat zpet, musis zmenit cestu v Default z freestyle na Auroru. Upraveno Duben 8, 2016 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joys_333 Odesláno Duben 8, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2016 O.k. Velmi děkujem mrknu na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skapa Odesláno Prosinec 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2016 Zdravím. Chci Vás požádat radu. Mám Xbox 360 RGH Auroru. Po instalaci nové hry, se mě stalo že se mě zdvojila nabídka her v menu. Nevíte jak docílit toho aby tam byla jen jedna položka. Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 7, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2016 mas zdvojenou nabidku vsech her? neinstaloval jsi nahodou hru co je na vice discich, jakou hru si instaloval? nemas hry na internim hdd v Xboxu a pripojeny ext.hdd se stejny ma hrama a nastavene cesty ke hram jak na interni tak na externi hdd? je treba se vice rozepsat, moznosti je vice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.