AngelxD Odesláno Duben 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2016 Zdravím, mám připojenou Ps4 přes wi-fi a když hraju PvZ GW tak se mi občas stane že se to kousne a třeba za určitej čas to naběhne a já ležím mrtej, nevíte čím to může být ? jestli je to rychlostí netu,mam nat type 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Duben 10, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2016 Je to digitální verze nebo klasická BD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AngelxD Odesláno Duben 10, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2016 digitálka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Duben 10, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2016 U jiných her problém v online není? Digitální verzi bývají většinou o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AngelxD Odesláno Duben 11, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2016 jediný co jsem hrál ještě online byla fifa 16 a u té se mi nic takového nestalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Duben 11, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2016 Zkus rebuild PS4 pokud nepomůže pak zkus odstranit data hry a hru samotnou. Savy nechej potom opět nainstaluj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AngelxD Odesláno Duben 11, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2016 furt to samé :D tak to bude asi tou rychlostí netu :D potože mi to lagne jen když nekdo doma taky dělá něco na netu nebo kouká na online seroše nebo tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Duben 11, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2016 V tom případě má ale podle mě poskytovatel nekvalitní připojení když tohle dělá Já tu můžu mít zařízení a dělat co chci a nemám nikdy problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AngelxD Odesláno Duben 11, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2016 jo v tom je bohužel poblém, že na vesnici ten net moc rychle neběhá :/ mám zde dost zlé pokrytí od všech operátorů, mám net na prdelku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 torres Odesláno Duben 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2016 Ona ta wifi na ps4 je vseobecne tragedie staci kouknout na net a spousta lidi si tam stezuje. Ja si raci koupil kabel a kdyz chci hrat mp hold natahnu pres pul bytu snuru. Je to nepohodlne stve me to ale jinak si poradne nezahraju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AngelxD Odesláno Duben 11, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2016 tak pokud by to kabel vyřešil tak by to nebyl žádnej problém :) moc to nestojí a router mám hned vedle v pokoji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Duben 11, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2016 Tak to si piš, že rozdíl mezi kabelem a wifi sakramensky poznáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AngelxD Odesláno Duben 11, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2016 (upraveno) tak paráda,zkusím :) a musím mít nějakej speciální kabel nebo stačí klasickej 5M za 100kč ? :) Upraveno Duben 11, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Duben 11, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2016 Pokud nemáš router nějak extra daleko tak určitě není na škodu vzít co nejkratší [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AngelxD Odesláno Duben 11, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2016 pokud to vyjde tak minimálně ten 3m potřebovat budu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
AngelxD
Zdravím, mám připojenou Ps4 přes wi-fi a když hraju PvZ GW tak se mi občas stane že se to kousne a třeba za určitej čas to naběhne a já ležím mrtej, nevíte čím to může být ? jestli je to rychlostí netu,mam nat type 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.