Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zde piste nazory na vsechny hry ktere jste meli moznost si zahrat na ps3

Recommended Posts

Odesláno

Mám:

Oblivon-velmi dobrá hra, vydrží desítky možná i stovky hodin hraní...rozsáhlý arsenál zbraní a výzbroje, možno dělat questy nebo i jentak si běhat, zabijet, expit se apod.

Simpsons game-Doporučuji, nejlepší je ve dvou, je sice poměrně krátká asi kolem 15 levelů, ale každý je odlišný a nabídne něco jinýho než předchozí, můžete hrát za Barta, Homera, Marge, Lízu a občas i za Maggie. Každý z nich má jiné schopnosti.

NFS: ProStreet-Taky dobrá hra, vydrží na docela dlouho. Nejlepší jsou hoooodně rozsáhlé možnosti tuningu, oproti předchozím dílům

The Eye of judgment-Karetní hra, která se hraje za pomocí PSeye a speciálního "ubrousku" :D dá se hrát hodiny, nikdy nejsou stejné soubouje, možno hrát i s kamarádem nebo přes net s lidmi z celýho světa

Army of Two-Výborná střílečka, kterou můžete hrát ve dvou nebo s AI proti teroristům. Na hře je dobré nakupování nových zbraní a vylepšní na ně. Hra je krátká ale na větší obtížnost to dá docela zabrat.

Haze-Povedená FPS, kde je možno řídit řadu vojenských vozidel. Dá se hrát ve dvou. Hra mě velici zklamal svojí délkou, má jen asi 4 nebo 5 misí.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Odesláno

Já sem zatím tak nějak zažranej do těch GTA IV - hrál jsem jen pár večerů mám hotovejch asi 30 %. Vcelku mě ta hra baví ale není to zas sednout si a dohrát to. Pauzu si dávám u MP Warhawka, kterej mě taky dost bere. A sm mladou na splitsceenu sme si oblíbily Virtual tenis 3ku. Pak mám doma ještě The darkness - ale ta hra mě absolutně nezaujala. V mechanice jsem jí měl snad jednou. Pořád čekám že to někdy příjde a přepadne mě nálada si to zaprařit, ale zatím marně. To je zatím vše co jsem dohrál ale moc se těším na Burnout Paradise

Odesláno

Takže seřadíme to od nejlepšího k nejhoršímu a prostředek asi vynechám pač je toho moc xD

1) FIFA 08(09)

2) Gran Turismo 5: Prologue

3) Heavenly Sword

4) Resistance: Fall of Men

5) GTA IV

6) Bourne: Conspiracy

7) Uncharted: Drake's Fortune

.

.

.

xx) Pirates of The Carribean: At World's End (je to děsná hovadina, ale bavilo mě to a dohrál sem to :D)

• 3 weeks later...
Odesláno

1. Burnout Paradise

Pro mne osobně určitě nejlepší závodní hra na PS3 (chci se vyřádit, ne studovat fyziku jízdního modelu) a prozatím i nejlepší hra vůbec. A to jsem ještě nehrál update s motorkami;-)

2. Uncharted: Drake's Fortune

Nějaké výhrady bych určitě měl - třeba omezenost pohybu a chybějící potápění, ale stejně je to zatraceně dobrá hra.

3. Skate

Počáteční rozpačitost z ovládání a stylu zobrazení postavy ustoupila a nyní se už jen raduju z realistických triků.

4. NHL 2K8

Pro mne jednoznačně zábavnější hokejová hra než konkurence od EA. Mód kariéry je hodně dobře udělaný a i ovládání jsem nakonec přišel na chuť.

5. Virtua Fighter 5

Tato bojovka je sice obecně velmi dobrá, ale já jsem rozpačitý jak z animací (které jsou prakticky totožné z předchozími verzemi), tak i z grafiky. Čtvrtý díl na PS2 dokázal okouzlit, tento na PS3 už to podle mne nedokáže.

6. Fight Night Round

Grafika slušná, ale některé animace již méně. Nechápu také, proč jsou v tomto díle chudší statistiky než ve dvojce na PS2.

• 10 months later...
Odesláno

Ps3 jsem měl clkem kratkou dobu asi 3 měsíce..

a hrál jsem toto :

Haze - Dobrá hra ale slabá grafika

Heavenly Sword - Výborná hra .. celkem mě bavila

Stranglehold - Dobrá hra , bavila mě

Virtual Fighter 5 - Moc mě to nesedlo málo uderů , Tekken o mnoho lepší

Fight Night Round 3 - Hezká grafika celkem ale moc nemusim to ovládání .

Burnout Paradise - Výborná hra hezká grafika , více druhů závodů ..

Motorstorm - Klasika , dobrá hra

Kane & Lynch DM- Moc mě to nechylo ale dá se to .. :-)

MGS 4 - Dobrá hra hezká grafika ..

NHL 08 - klasické NHL dobrá hra každej zná

FiFa 08 - klasická FiFa dobrá hra - každej zná

Medal of Honor : Airborne - Klasika dobrá hra ale bavily mě víc předchozí dily na PS1 a PC

Soul Calibur 4 - Klasická bojovka - Tekken je mnohem lepší !!

Tony Hawk PG - Tenhle díl se mi libí .. ale na klasiku jako je 2 to nemá :-(

• 2 weeks later...
Odesláno

Virtua fighter 5 ma malo uderu? Asi si to moc nehral. Pro me zatim nejlepsi bojovka na ps3 a poctem a kombinaci uderu se tekkenovi hrave vyrovna. Ale tekken je tekken, to je fakt.

Pro me zatim nejlepsi hry na ps3 z toho co sem mel moznost hrat jsou

TES: Oblivion (netreba nic dodavat), Heavenly sword, Uncharted (pro me nejhezci grafika na ps3), Devil may cry 4, Battlefield: Bad company (super online), Virtua fighter 5 (nez bude tekken 6, tak nejlepsi bojovka), PES 2009. (Byl by tu i Killzone 2 ale z rychlosti reakci tech analogu je mi na bliti).

A nejvetsi chu*ovina - Assassins creed spolu s Piratama z Karibiku.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu