davcer96 Odesláno Duben 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2016 Zdravím, nenapadá někoho jak vyřešit následující problém? Mám xbox s RGH a do této doby vše fungovalo normálně. Musel jsem použít hdd, na kterém jsou uložené hry a připojil jsem ho k PC. Po zpětné mpřipojení k xboxu mi nejdou načíst hry. V game paths jsou nastavené složky (hloubka scanu je nastavena na 10), scan proběhne (dole v liště se zobrazují ID her), ale po otevření xbox games, kde by hry měli být, tak tam žádné nejsou. První věc, která mě napadla byla, že zadám cestu k hrám znovu, již zadané game paths nejdou odstranit. Máte někdo nějaké řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 13, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2016 Hloubka skenu 10 je zbytečná, akorát to zpomaluje systém. Zkusil bych použít funkci "Clear Data" a nechat přeindexovat znovu databázi her (se současným znovu zadáním cesty ke hrám). Pokud nic z toho nepomůže, tak zbývá nová instalace F3 a při té příležitosti bych už doporučoval přejít spíš na novou Auroru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.