Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

aktivace/deaktivace systemu


radon1468629051

Otázka

zdravim

Mam ps3 asi 2 roky a hraji na nem jen občas naposledy jsem na nem hral tak před 2 mesici a vse fungovalo ,ale dnes jsem si chtěl zahrat a u všech her mi to pise ze musim aktivoat systém nebo co ještě jsem se stim nesetkal mam hry koupene na PSN a nejde zadna. Když jsem chtěl systém aktivovat podle navodu tak mi to neslo ze pry mam aktivni vic nes jeden systém nebo tak něco a ze musim jeden deaktivovat ,ale ja jsem od posledního hrani nic nedelal a ani nemam vic playstationu a ucet na psn mam taky jen jeden. Co mam delat? hledal jsem nejaky mail na podpru ale nejak jsem zadny nenasel. takze mam ted PS jsem pripojeny na svém uctu ale nemzu nic hrat. Da se s tim něco delat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Přihlas se k PSN účtu na PC přes tenhle odkaz: https://account.sonyentertainmentnetwork.com

Na záložce "Devices" uvidíš, kolik PS3 je na tvém účtu aktivovaných (max. jsou 2).

Na záložce "Account" / "Media and Devices" pak můžeš na dálku deaktivovat účet ze všech konzolí, ale bacha, jde to udělat jen jednou za půl roku.

Takže bych si ověřil, jestli se ti náhodou někdo nenabořil na účet a nemáš tam aktivovaný 2 jiný PS3. Případně pak udělej tu deaktivaci a na PS3 zkus ten účet znovu aktivovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

tak když jsem sel do toho media and devices v zalozce account tak mi tam sviti ve zlutym ramecku s vykricnikem "You have deactivated your devices recently and cannot use this feature at this time." pod rameckem je ikona ovladace a napsano "Activated devices 3 playstation systém". Když najedu do te záložky devices co je vedle account tak mi tam sviti Playstation systém a číslo 3 jako bych mel aktivni 3 systémy ale to je blbost mam jen jeden takze me napada jestli se tam nemohl někdo hacknout nebo tak něco.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No vypadá to tak, že ti někdo deaktivoval konzoli na dálku a má tam teď nastavené svoje konzole. Každopádně bych si hned změnil heslo k PSN účtu i k přihlašovacímu emailu a kontaktoval bych českou podporu Sony, snad ti pomůžou: https://www.playstation.com/cs-cz/get-help/contact-us/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

tak sem to resil se sony chtely nejaky informace o uctu tak jsem jim je dal a pry to proveri. Potom mi napsali ze muzou deaktivovat všechny konzole co jsou aktivni na mojem uctu jestli s tim souhlasim. Tak jsem dal souhlas a deaktivovali je a ja si pak tu svuji aktivoval a vse funguje. Jen mi ještě rekli at si zmenim heslo a sign id pro jistotu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu