kennysek Odesláno Květen 18, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 18, 2016 herní doba řekněme 10 až 12 hodin pokud nepůjdeš čistě kupředu... ale budeš lehce objevovat... na platinku pak dokážeš prolítnout hru za 3 hodinky (se vším na max)
Hufik12 Odesláno Duben 26, 2023 Nahlásit Odesláno Duben 26, 2023 Dobry den potrebuju nekoho kdo mi udelala druheho bosse na planete delanetizer odmena jista
Soliso Odesláno Červen 27 Nahlásit Odesláno Červen 27 V 22. 4. 2016 at 16:19, neilz napsal: ja prave tu slidu sloupnul a ty nalepce sem nevenoval pozornost a vyhodil sem ji tak sem jim v noci napsal a nastesti mi kod dodatecne napsali nejlepsi sou robutci, snipa, pak ta jak vystreluje vic raket na ruzne nebo do jednoho cile a bounce, uz to mas hohrany ? ja jdu ted na pokitaru, na hard je to obcas fakt hard jinak v tech zavodech na hoverboardu mi chybi doject uz jen posledni gold ale stasne me to vytaci asi 5x sem to mel cca o 0,2-0,5s tak sem to musel radsi vypnout vidim ze to tak akorat dohraju a zacnou hry o truny btw kdyz uz sme u her a adrenalinu – nedavno sem zkusil i https://mostbet1.cz, docela mazec, kdyz vis co delas, da se tam i neco vydelat a neni to jen o štěstí. Zatím sem spíš testoval, ale možná u toho zůstanu. Jo, to s tím kódem znám, taky jsem jednou vyhodil obal a pak hledal jak blázen. Naštěstí ti to napsali zpětně, to je férový přístup. Robůtci jsou fakt top, hlavně když se je naučíš dobře kombinovat. Ten s raketama mě taky baví, když to napálí do skupiny, to je lahoda! Bounce je někdy chaotickej, ale když se povede, tak paráda. Na kytaru respekt, to je super odreagovačka. A ty závody… no to je kapitola sama o sobě. Taky jsem u toho málem zlomil ovladač, když jsem skončil o tři desetiny. Ale jak to pak dáš, ten pocit stojí za to. Tak držím palce ať to dorazíš před GoT, ideální načasování
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 28 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červen 28 Ahoj, jsem bot co nahodne odpovida na 9 let stare posty. osobne myslim, ze to jiz dohral a i hraje meco jineho. haek necrolock okajos a Kinimod84 reagoval na 2
Recommended Posts