LeeR Odesláno Duben 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2016 (upraveno) Ahoj Chtěl bych zde založit téma, které se bude zabývat hrami které jsou přeloženy do CZ jazyka, stejne jako je třeba v sekci Xboxu 360, které má sloužit pro hráče, kteří neovládají dostatečně cizí jazyky. Jedno takové téma jsem tu našel ale bylo rok stare a neaktualizované. Bude zde seznam her, které jsou přeložené do CZ. Byl bych rád kdyby jste mi pomohli a psali další přeložené hry nebo chyby v seznamu a Já se budu snažit seznam pravidelně aktualizovat. Díky Seznam přeloženych her (Cz titulky): Assassin's Creed Syndicate Assassin's Creed Unity (pouze dialogy) Assassin's Creed Black Flag Assassin's Creed Chronicles Uncharted: The Nathan Drake Collection Uncharted 4 FarCry 4 FarCry: Primal Rainbow Six: Siege The Last of us: Remaster Watch dogs Zaklínač 3: Divoký Hon + datadisky (Krev a vino, Srdce z kamene) The Division Fifa 16 NHL 15 NHL 16 Metro Redux Beyond: Two Souls Mafia 3 ? Upraveno Duben 25, 2016 uživatelem LeeR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2016 Ahoj, nevím jak je to u digi verze battlefieldu 4, ale má disková verze cz titule neobsahuje. Hru mám z ofic cz distribuce, cover má české popisky a audio i subtitles jsou uvedeny pouze anglické ;) EDIT: A ještě bych možná do sezanmu přidal oba datadisky k zaklínači, přece jen mají cz titule a škatule se dají koupit i v obchodech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeR Odesláno Duben 25, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2016 Ahoj díky za opravu..koukal jsem na shopy a prý je Battelfield 4 Delux edice v cz..ale radši smažu. .kdyby mi to mohl nikdo potvrdit tak bych byl vděčný. .a datadisky zaklínače tam dam..díky takhle bych chtěl aby to fungovalo..Nejen kde je a kde není cz ale i jaka je třeba její kvalita a co vše je přeložené. .dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 25, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2016 BF4 není v CZ v žádné verzi na PS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeR Odesláno Duben 25, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2016 (upraveno) Ok dik už je to vymazáno Upraveno Duben 25, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2016 A titulky pro uncharted 4 jsou ofic. potvrzené, takže otazníček je zbytečný ;) U ac unity jsou do češtiny přeložené pouze titulky u dialogů, vše ostatní (hud, menu, úkoly,...) jsou anglicky, více o tom třeba zde http://www.eurogamer.cz/articles/2014-11-14-tema-proc-je-v-konzolovem-assassins-creed-unity-nekompletni-cestina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeR Odesláno Duben 25, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2016 Díky za upozornění..ten otazník jsem smazal ale byl tam spíše kvůli tomu že hra ještě nevyšla..kdyby vás nějaká hra napadla která tam není tak napište. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.