Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s instalaci Win 7


Primal

Otázka

Zdravím lidi, mám menší problém s instalaci Win 7 a to jsem instalovat nespočet Win 7 a různých win. Mám nový notebook bez OS a chci tam dostat do toho můj Win 7 mám své Cd, které vložím vše se načte a problém nastane když se chce načíst instalace Win 7 a hodí to modrou obrazovku a dál se už nedostanu a instalace neproběhne. Zkoušel jsem jak Flash disk tak cd a i ruzné Win 7 a dělá to pořád to samé že před instalaci hodí modrou obrázovku (viz foto). Kdyby někdo si věděl rady a nebo věděl co s tím tak piště, protože já už nevím co s tím tak aby to fungovalo díky moc za odpovědi a rady.

post-7632-14687193849142_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

Zkus v biosu prehodit ahci na ide. Podporuje bios legacy boot? Pokud jen novy uefi hod tam Windows 10, appku pro instalaci na flashku najdes primo na microsoft strankach, samo to vytvori bootovatelnou uefi flashku i to tam stahne Windows 10. Instaloval jsem tak na sve pc a naprosto bez problemu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

V biosu mám jen AHCI nemůžu to změnit na IDE nemám ho tam na výběr.... Jestli bios podporuje legacy boot to fakt nevím. Zkusím ještě vytvořit UEFI bootovaci flash a zkusím to ještě a snad se instalace chytne uvidíme. Pak dám vědět jak jsem dopadl a jinak děkují za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

Mrkni kdyztak ještě po netu jestli není nejakej aktualnejsi bios, nedavno jsem mel kamarádky notas a bez updatu biosu me to vůbec taky nechtělo pustit nainstalovat nic z flashky. Az po updatu jsem mohl zmenit boot na legacy, předtím tam ta moznost nebyla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Díky moc všem za vše rady, jsem rád že se někdo našel ;-) Jinak už jsem to vyřešil s tím stylem že jsem tam nahrál Win 8 a hodil jsem tam upgrade na 10 a zatím vše šlape jak má, takže doufám že je po problému a bude vše fungovat jak má ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu