Noxmen Odesláno Duben 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 (upraveno) Zdravim.. mam zaklety problem s Xboxem a prosbu o radu.. Koupeny Slim pred cca 3 lety, ihned delany RGH nejmenovanym odbornikem kdy po navraceni xbox slapal dobre (jen mel ruzne bootovaci casy na nabehnuti obrazu), ale asi po mesici uz xbox nebyl schopny nabootovat.. pouze vrcel, ale obraz zadny ani po 30ti minutach po zapnuti, tak jsem se opet obratil na pana ktery provadel RGH a po dvou dnech mi byl zas navracen funckni xbox ktery zas byl funkcni jen nejaky ten patek :-( po dotazu na pana abych zas za nim nemusel jezdit zda i ja smrtelnik jsem schopny provest jeho upravu k naprave mi zdelil, ze ne, at to zas k nemu zavezu.. namisto toho jsem xbox na dva roky odlozil do kouta jako lapac prachu.. ale zas bych rad neco zaparil.. A ted k me otazce.. nema nekdo zkusenost nebo nevi cim by mohlo byt zpusobeno takto castou chybu botoovani? zda se jedna o chybu HDD, souboru na HDD, mem zachazeni, spatnou instalaci RGH nebo neco mezi peklem, nebem a kremikama?? a zda je neco k provedeni mou osobou k naprave nebo zas znovu odvest po case k panovi ktery opet xbox ozivi ale jezdit zanim kazdy mesic kvuli teto zavade? radeji bych se zavadu rad naucil sam odstranit.. predem diky za vas cas :-) Upraveno Duben 27, 2016 uživatelem Noxmens Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 27, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 Dle tvého popisu bych to přisuzoval instalaci RGH, případně kvalitě použitého HW pro instalaci. Pokud by tomu tak bylo, tak bez znalosti problematiky je to v domácích podmínkách neopravitelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.