Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

xbox s menenou mechanikou?


cattatin

Otázka

Zdravim,

asi pred rokom/dvomi som kupil z bazosu za par drobnych xbox360 falcon a odvtedy lezal tam kde som ho polozil ked prisiel :D. Teraz som sa ho pokusil zapnut, napalil DVD presne podla navodu tu na fore (v PC prebehla kontrola zapisanych udajov - bez chyby) a xbox spusti toto DVD ako keby to je film (dole mi zobrazi listu play, stop....., "video" je len take iste logo ako pri spustani). Tak som si teda povedal, ze asi mechanika nebude flashnuta, takze som ho rozobral a zistil, ze v nom vlastne nie je ziadna srobka a mechanika je obtiahnuta gumickou. Napriek tomuto smutnemu zisteniu som pripojil mechaniku k PC a spustil Jungle Flasher, vraj tam je Benq mechanika a write prebehol "ok". Pripojil som to naspat a ziadna zmena, robi presne to iste.

Napalenu hru mam Alana Wakea z CzT (vraj odstanena ochrana cez abgx a staci to len napalit).

Zauimave zistenie bolo, ked som tam strcil DVD s filmom tak sa spustilo prehravanie, takze asi bude mechanika OK.

A tak ma napadla otazka - nebude ta mechanika vymenena za nejaku inu a nesedi ten kod ktory sa furt overuje?

(ospravedlnujem sa za blby prispevok, som z toho uplne lavy a xbox pouzivam prvy krat)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Myslel som si. Existuje ina metoda ako vytiahnem DVD key z toho xboxu ako pomocou RGH? Lebo ak mam na to kupovat RGH (nie je nahodou drahsi ako hodnota tej konzoly dnes?), tak tu mechaniku uz nepotrebujem :D Este som rozmyslal ci by som to nenechal nejakemu flasherovi ktory by mal RGH "na sklade" mi vytiahnut ten kod, pripadne pozicat to RGH na par dni a spravil by som to sam (nerobil som to este, ale s pajkou som kamarat) za par €, mne by ten xbox stacil bohate s flashom mechaniky, pouzival by som ho skor ako zaloznu konzolu v pripade ze budem bez mojho PC (ako som teraz).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

No pokud budeme vycházet z toho, že se v té DVD mechanice nenachází ten správný DVD KEY (někdo se v tom vrtal, nebo vyměnil mechaniku kus za kus v domění, že to takto stačí a bude fungovat), že ty nemáš zálohu původního FW mechaniky a ani nemáš případnou původní mechaniku z té konzole pro to, abys z ní ten DVD KEY vyčetl, pak je skutečně jedinou možností získání toho klíče udělat RGH. Samozřejmě jakmile se DVD KEY z desky dostane, RGH jde zase odinstalovat, takže jak píšeš, levněji by tě to vyšlo, kdyby ti to někdo kdo má ty možnosti udělal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu