Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PLAY TV modul PS3


Lukan

Otázka

play-tv.jpg

Popis :

Vzhledem k možnosti sledovat, pozastavit a nahrávat živé TV vysílání z mnoha různých bezplatných kanálů posílí PlayTV postavení herní konzole PS3 jako centra zábavy pro celou rodinu. Ať už se jedná o záznam programu během sledování jiného, záznam celé série1 jediným stisknutím tlačítka nebo sledování programů na cestách prostřednictvím funkce Remote Play na PSP™ (PlayStation®Portable), PlayTV nabízí jednoduché řešení všech těchto situací.

PlayTV poskytuje také funkce, které najdete jen u těch nejdražších videorekordérů:

» Dva TV tunery High Definition-ready: oba dva schopné příjmu, záznamu a přehrávání televizních programů ve formátu High Definition, jakož i ve standardním rozlišení.

» Elektronický programový průvodce2: uživatelsky neuvěřitelně jednoduchý průvodce programy na následujících sedm dní, který poskytuje navigaci pro programování PVR funkcí PlayTV – používání je rychlé a jednoduché, ať už s ovladačem PS3 SIXAXIS™ nebo Blu-ray dálkovým ovládáním.

» Kompatibilita: PlayTV pracuje v široce dostupném standardu Digital Video Broadcasting – Terrestrial (DVB-T).

Jednoduché používání: intuitivní ovládání, pomocné funkce pro ovládání jediným tlačítkem, výuková videa a jednoduchá navigace – díky tomu všemu je radost používat PlayTV, což se nedá říci o komplexních navigačních systémech některých PVR modelů.

Volitelné grafické zobrazení na obrazovce poskytuje bohaté informace o stavu PlayTV a poskytuje rychlý přístup k programovým informacím, uloženým TV programům a ovládacím prvkům na pozastavení nebo záznam živého vysílání.

PlayTV také automaticky nastaví správné rozhraní pro zobrazení buď SD, nebo HD rozlišení pro bezproblémový zážitek ze sledování.

» Vzdálené sledování pomocí PSP™: Bezproblémová konektivita s PSP™ umožňuje nastavovat nahrávání, sledovat živé vysílání a nahrané TV programy na dálku prostřednictvím WiFi připojení (pomocí funkce Remote Play) – nebo si můžete přenést video soubory do PSP™ přes USB kabel.

» Dlouhá technologická životnost: PlayTV se bude časem vyvíjet – přidávání nových nebo aktualizace existujících funkcí bude probíhat pomocí sítě PLAYSTATION®Network.

PLAYSTATION®3 už překročila hranice běžné herní konzole; nyní nabízí i TV tuner

:arrow: PlayTV je jedním z mnoha důvodů, proč by PS3 měla být srdcem každého obýváku. :arrowl: :D

Bohužel ta cena: okolo 3000 kc s DPH :(

TEST Play tv modulu -- > http://avmania.zive.cz/Testy/PlayTV---televize-pro-PlayStation-3-video/sc-20-a-2032/default.aspx

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 245
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

  • 0

Určitě pěkná věc, akorát se mi nelíbí že tam píšou- ,,Vzdálené sledování pomocí PSP™: Bezproblémová konektivita s PSP™ umožňuje nastavovat nahrávání, sledovat živé vysílání a nahrané TV programy na dálku prostřednictvím WiFi připojení (pomocí funkce Remote Play)". Mě a mýmu kamošovi Remote Play funguje pouze v domácí síti, ještě se nám nepodařilo propojit PSP s PS3 ze sitě nebo internetového připojení někoho jiného. :-( a taky to že to můžu používat na cestách? Copak mám v autě běžně internet? :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
externí disk už mám ale tohle pořídím každopádně :), je hezké jak se o nás sony stará :) myslim že PS3 udělilo další ránu XBOXU kolik jich ještě vydrží ???

jezis, tyhle vecny narazky na Xbox, kor od tebe moderatora.

Jako PS3 sem rad, ale vic snad neni treba, ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
jezis, tyhle vecny narazky na Xbox, kor od tebe moderatora.

Jako PS3 sem rad, ale vic snad neni treba, ne?

já to nemyslel špatně :dozey::lol: mně se líbí obě konzole a xbox bych si rád pořídíl :) takže si to nevylož špatně jen sem řekl že se sony snaží PS3 obohatit :) novými věcmi to samé jako to dělá s PSP :angle:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Pre-order již začal na play.com cena v anglii 69,- liber dodání 19.září a takhle to bude zabalený - já mám objednáno :-)

edit: Sony asi hráblo a vypustí možnost streamovat záznam a live vysílání po síti do PSP a obdobně oříznou možnost ukládat v HD formátu - minimálně ze začátku a doufejmě, že důvodem jsou jen komicky malé disky v ps3..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

oficiálně oznámena fuknce nahrávání z TV i během hraní her :)

Sony confirms record TV while you play feature for PS3's PlayTV

Sony has just confirmed that in the final build of code, you will actually be able to record TV while playing games on the PS3 with the PlayTV. This feature is currently missing from review samples at the moment...

quote:

Sony have just called to confirm that you CAN actually record while playing games. There will be a message in the final build of the code that will ask you to reboot your PS3 to enable the background recording functionality. This rather important bit of info was missing from the review build I have been using! Lovely. I'll have a look over the next few days and see what, if any, impact recording has when playing a game but clearly this makes PlayTV are far more interesting proposition.

PS3's PlayTV: you can record TV content while playing games

Sony - You can actually record while playing games using PlayTV - Image 1Good news for PlayStation 3 gamers in the UK when PlayTV launches next month. According to Sony, the service will allow you to record TV content while playing video games.

Makes sense, right? An extremely useful feature If you feel like playing video games instead of watching shows, but your favorite show happens to be on.

The Guardian's Greg Howson explains in his review of the service:

There will be a message in the final build of the code that will ask you to reboot your PS3 to enable the background recording functionality. [...] Unfortunately you can't record two programmes at once - you can record one channel and watch Live TV on another though - which feels a little restrictive.

Also of note in Howson's review is that PSP transfer from the PlayStation 3 requires a conversion process of videos, which is "fiddly" enough to make most users feel that it's not worth it. Although he does note that remote play worked well.

PlayTV will launch September 19 in the UK, with the rest of the Europe, and Australia and New Zealand to follow.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu