Patrik Hermes Herman Odesláno Květen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2016 Zdar pánové mám dotaz. Dnes koukám na účet a mám tam platbu 1299 playstationnetwork :cheesygrin: nikde jsem nic nekoupil ani nemám nic v transakční historii. Kreditku mám jen ja registrovanou na psku, nevíte co s tím ? kde je chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gho5t Odesláno Květen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2016 Automatické prodloužení ps+??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik Hermes Herman Odesláno Květen 18, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2016 (upraveno) To jsem si myslel ale to mám do 18.6. 2016 což je ještě měsíc. :roll: Upraveno Květen 18, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotlos Odesláno Květen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2016 Rekl bych ze se ti prodlouzilo o rok PS+. Je to automaticky nastavene pri prvni aktivace a pokud nekdo necte co odklikava je pote vykulenej :) Musis si to v nastaveni deaktivovat ale s touhle platbou uz nic neudelas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik Hermes Herman Odesláno Květen 18, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2016 (upraveno) PS+ mám ještě měsíc pak by se prodlužovalo... ale já to mám tak i tak deaktivovaný. Upraveno Květen 18, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Květen 18, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2016 To aut. prodloužení členství je první, co mě taky napadlo. Pokud je to ale tak jak píšeš, tak se podívej, jestli se ti za tu zaplacenou částku tvé členství alespoň prodloužilo. Protože pokud ne, urychleně si nech zablokovat platební kartu, protože by to vypadalo, že si někdo prodloužil členství na tvůj účet. V každém případě bez čekání kontaktuj podporu PS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Patrik Hermes Herman
Zdar pánové mám dotaz. Dnes koukám na účet a mám tam platbu 1299 playstationnetwork :cheesygrin: nikde jsem nic nekoupil ani nemám nic v transakční historii.
Kreditku mám jen ja registrovanou na psku, nevíte co s tím ? kde je chyba?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.