Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Aktivace primary


BlackFrogg

Otázka

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

Hmm, a nemícháš dvě věci dohromady? Podle mě to omezení 1x za 6 měsíců platí pro funkci "Deactivate ALL", což deaktivuje všechna dosud aktivovaná zařízení na tvém účtu. Ale aktivovat/deaktivovat jednotlivou konzoli lze podle mě bez omezení. Ale trochu jsem teď znejistěl, takže je možné, že se pletu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak jinak potrebuju deaktivovat ze svého US úctu PS4 kterou už nemám mám novou ale na té me nejde US účet aktivovat jako primarni poněvadž je tam ta původní a když dam deaktivovat v úctu na netu tak me ti píše ze to teď nejde

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Je to tak ze při aktivaci úctu na konzoly jak primary jde z úctu deaktivovat konzole jednou za 6 měsíců pak se musí volat na podporu tam me to paní odblokovala hned.Ten stejnej způsob jde aplikovat i na US účet pouze je potřeba umět anglicky a problém bych možná viděl ze se zadává kvůli vytvoření úctu americká adresa která se kontroluje pouze směrovací číslo netvrdím ze by to kontrolovaly.Jde to deaktivovat přes podporu i písemné vyplněním formuláře ale chce to sériové číslo konzole a ostatní údaje,ty nemám ps4 sem prodal a nezrusil US aktivaci.

Nezbývá me než čekat až me Sony uvolní deaktivaci zařízení z úctu na netu.Tudiz me teď nejdou na mem českém úctu hrát hry z US.Nainstaluji je ale mám na nich zámek z US úctu samozřejmě hrát jdou.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem drak3go
Používej tlačítko "EDIT"
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu