Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Aktivace primary

Otázka

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Moderators
Odesláno

Hmm, a nemícháš dvě věci dohromady? Podle mě to omezení 1x za 6 měsíců platí pro funkci "Deactivate ALL", což deaktivuje všechna dosud aktivovaná zařízení na tvém účtu. Ale aktivovat/deaktivovat jednotlivou konzoli lze podle mě bez omezení. Ale trochu jsem teď znejistěl, takže je možné, že se pletu.

• 0
Odesláno (upraveno)

Je to tak ze při aktivaci úctu na konzoly jak primary jde z úctu deaktivovat konzole jednou za 6 měsíců pak se musí volat na podporu tam me to paní odblokovala hned.Ten stejnej způsob jde aplikovat i na US účet pouze je potřeba umět anglicky a problém bych možná viděl ze se zadává kvůli vytvoření úctu americká adresa která se kontroluje pouze směrovací číslo netvrdím ze by to kontrolovaly.Jde to deaktivovat přes podporu i písemné vyplněním formuláře ale chce to sériové číslo konzole a ostatní údaje,ty nemám ps4 sem prodal a nezrusil US aktivaci.

Nezbývá me než čekat až me Sony uvolní deaktivaci zařízení z úctu na netu.Tudiz me teď nejdou na mem českém úctu hrát hry z US.Nainstaluji je ale mám na nich zámek z US úctu samozřejmě hrát jdou.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem drak3go
Používej tlačítko "EDIT"

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu