cermak5 Odesláno Červen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2016 Ahoj, mám originál hru Just Dance 2015 a nejde mi spustit na xbox 360 RGH. Normálně se mi načte úvodní obrázek a po zvolení je černá obrazovka a pak mi to napíše, že DVD je asi špatné. Ale v PC se mi načte v poho. Nevíte, čím to je? Taky jsem přemýšlel, že bych si z orig. DVD vypálil .iso a pak z něho přes iso2god přetáhl soubory na HDD. Je to vůbec reálné? Díky za radu a pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 2, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2016 Ahoj, zkoušel jsi hru spustit z orig. NXE dashboardu? Jinak placka není nijak poškrábaná a jiné hry z placek ti fungují? To, že to DVD ti přečte mechanika v PC nic neznamená a navíc díky formátu, ve kterém X360 hry jsou, stejně PC nenačte správný obsah té placky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 2, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2016 Co mas za verzi dashboardu, z ceho spoustis DVD, z Aurory nebo FSD3 nebo origo dashe od Microsoftu? Pokud mas FSD3 tak v nem je funkce kopirovani DVD, takze nemusis hru prevadet v PC ale rovnou v Xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermak5 Odesláno Červen 2, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2016 Ahoj, jiné originální hry mi fungují. Hra, která mi nejde, je úplně nová, nepoškrábaná.Nevím, zda to není tím, že bych měl svůj xbox aktualizovat. Jinak ostatní hry hraju z externího HDD. Tohle je moje verze. Jinak prosím na mě trošku s trpělivostí. Vůbec se v tom nevyznám. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 2, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2016 Takze hra ti nejede proto, ze mas starou verzi dashboardu, hra vyzaduje minimalne verzi 16537 a ty mas podle obrazku starsi 16203. Musis zaktualizovat DB na novejsi, navod je tady http://console-forum.net/tema/146075-navod-na-aktualizaci-db-17489-programem-j-runner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermak5 Odesláno Červen 2, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2016 Díky moc za vyjasnění. Podle toho návodu to určitě nejsem schopen udělat. Rozumím tak každému druhému slovu :D Docela mám bobky, že to pokazím a mám po xboxu.... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 2, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2016 Ono to vypada slozite ale nic to neni, ale pokud si netroufas na aktualizaci DB tak zkus kontaktovat nejakeho flashera tady na foru, ktery by ti to za nejaky peniz zaktualizoval. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermak5 Odesláno Červen 3, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2016 (upraveno) Ahoj, tak jsem se do toho pustil, už jsem v bodu: Po aktualizaci DB musíme aktualizovat také dash launch a avatary , Stáhneme dash launch 3.16 třeba zde http://www.homebrew-connection.org/d...support-added/. Což jsem si stáhl a mám ji na PC ///EDIT 1: Teď tu celou složku, kterou jsem si stáhl dám na flashku a zapojím do xboxu? Tam ale už se nedostanu do xexmenu,ne? Tou aktualizací mi naběhl normál MS dashboard. Taky nevím,co je spustíme FSD a v něm file manager? ///EDIT 2: Tak do xexmenu jsem se již dostal a mám připojenou flashku a na ní dash launch 3.16, dám kopírovat, ale pak se mi nezobrazí žádný HDD, kam bych to měl dát, jen FLASH a USB. Poradíte kam a jak překopírovat? Děkuji Upraveno Červen 3, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 3, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2016 V konzoli nemáš žádný HDD, ani interní a ani externí na USB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermak5 Odesláno Červen 5, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2016 Ještě prosím potřebuji pomoci s posledním krokem: Aktualizace avatarů a kinectu. Stáhl jsem si na flashku bod 1. $$ystemUpdate. Teď prosím o pomoc, do jaké složky v xboxu ho mám nakopírovat? A pod názvem $$ystemUpdate nebo $Systemupdate ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 5, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2016 Vsak je to napsano v tom navodu v bodu 2 Pomocí winraru to rozbalíme rovnou na prázdnou flešku a bod 3 Pokud je už dashlaunch nainstalovaný, musí se složka jmenovat $$ystemupdate. Pokud ještě instalovaný není tak pojmenovat na $Systemupdate. Každopádně v obou případech to musí být stejná verze, co se flashovala a flashka naformátovaná na FAT32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermak5 Odesláno Červen 5, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2016 (upraveno) Ano, to jsem četl a jelikož tomu nerozumím, tak se tady ptám. Pomocí winraru jsem to rozbalil na prázdnou flešku, tu připojím do xboxu a pak co? A taky nevím, jaký název mám použít. Jak to poznám? ///EDIT: Už jsem na to přišel, díky všem. Upraveno Červen 6, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.