Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám originál hru Just Dance 2015 a nejde mi spustit na xbox 360 RGH. Normálně se mi načte úvodní obrázek a po zvolení je černá obrazovka a pak mi to napíše, že DVD je asi špatné. Ale v PC se mi načte v poho. Nevíte, čím to je? Taky jsem přemýšlel, že bych si z orig. DVD vypálil .iso a pak z něho přes iso2god přetáhl soubory na HDD. Je to vůbec reálné? Díky za radu a pomoc.

Odesláno (upraveno)

Ahoj, tak jsem se do toho pustil, už jsem v bodu: Po aktualizaci DB musíme aktualizovat také dash launch a avatary , Stáhneme dash launch 3.16 třeba zde http://www.homebrew-connection.org/d...support-added/. Což jsem si stáhl a mám ji na PC

///EDIT 1: Teď tu celou složku, kterou jsem si stáhl dám na flashku a zapojím do xboxu? Tam ale už se nedostanu do xexmenu,ne? Tou aktualizací mi naběhl normál MS dashboard. Taky nevím,co je spustíme FSD a v něm file manager?

///EDIT 2: Tak do xexmenu jsem se již dostal a mám připojenou flashku a na ní dash launch 3.16, dám kopírovat, ale pak se mi nezobrazí žádný HDD, kam bych to měl dát, jen FLASH a USB. Poradíte kam a jak překopírovat? Děkuji

Upraveno uživatelem drak3go
Používej tlačítko "EDIT"
  • Junior Moderators
Odesláno

Vsak je to napsano v tom navodu v bodu 2

Pomocí winraru to rozbalíme rovnou na prázdnou flešku

a bod 3

Pokud je už dashlaunch nainstalovaný, musí se složka jmenovat $$ystemupdate. Pokud ještě instalovaný není tak pojmenovat na $Systemupdate. Každopádně v obou případech to musí být stejná verze, co se flashovala a flashka naformátovaná na FAT32

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu