Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zero Time Dilemma


Hydroxidka

Recommended Posts

post-72498-1468719548505_thumb.jpg

Píše sa rok 2028, púšť Nevady. Deväť ľudí žije v Dcom zariadení, ich cieľom je nájsť liek proti strašnému víru. Ani len netušia, že keď kalendár ukáže koniec roka, ich život sa navždy zmení. Zobudia sa v neznámych miestnostiach v podzemnom kryte, rozdelení do trojíc, so zvláštnym náramkom na rukách. A tu sa ukáže Zero, tajomná postava zahalená v maske, a donúti ich hrať Decision game. V rukách budú mať nielen svoj osud, ale i osud celého ľudstva.

Zajtra, 28.6.2016, konečne vyjde dlho očakávané finále cenami ovenčenej trilógie Zero Escape a ponesie názov Zero Time Dilemma. V hre sa stretneme so starými známymi, ale budú nám predstavené aj nové tváre. Tentokrát tvorcovia opustili tradičný štýl rozprávania príbehu pomocou prvkov vizuálnej novely a stavili na kinematické cutscenes. Ja osobne nie som fanúšičkou danej zmeny, ale či to bolo rozhodnutie správne zistíme až zajtra. Ako môžeme vidieť z ukázaných 9 minút gameplay-u, hra sa nechala inšpirovať TWD a to konkrétne s nútením hráča rozhodnúť sa v priebehu niekoľkých sekúnd. Aj vizuálny štýl prešiel istými zmenami, najskôr kvôli vcelku nízkemu rozpočtu, ale príbeh a atmosféru to hádam neovplyvní. Snáď konečne odhalíme všetky tajomstvá tejto pútavej trilógie :D

Hra vyjde, ako už je zvykom, na 3DS a Vitu a tentokrát sa ku platformám pridá i PC. Všetkým ľudom, ktorí nie sú oboznámení s touto sériou, odporúčam zahrať si/pozrieť si na YT prvé dva diely a to menovite 999 (DS) a Virtue's Last Reward (Vita, 3DS).

Plánujete niekto kúpu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už to hrám asi 4 hodiny, puzzle sú v podstate rovnako ťažké ako vo VLR, možno o niečo jednoduchšie, príbeh je výborný, zatiaľ väčšine vecí nerozumiem a fragmentový systém vôbec nepôsobí rušivo. Neotáľajte a kúpte si to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu