houznak Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 ne 101 ale 100anv01 tam to dej ne do ty 101 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 ta 101 se vytvori kdys des na net Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Babun Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 lidi nevite neco o SE-C aspon kdy ma vyjit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 tak me hrajo .CSO jen kdyz mam UMD v mechanice?????? Kde je chyba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Říjen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2006 Asi v tom, že je tohle vylepšení jen betaverze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Říjen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2006 mam jeden dotaz da se po nainstalovani 2.71 se-x normalne downgtradovat jako z 2.71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Říjen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2006 pres recovery menu se tusim da downgradovat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2006 citajte read me mate tam vsetko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2006 pls, jak je to s predelanim ir shellu aby se zobrazil a fungoval eboot v game150 pro spusteni? nepodarilo se mi to najit :( diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Říjen 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2006 []pls, jak je to s predelanim ir shellu aby se zobrazil a fungoval eboot v game150 pro spusteni? nepodarilo se mi to najit :( diky koukni se v readme je adresa na jedno forum, kde sem rovnou našel i upravenej eboot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2006 []pls, jak je to s predelanim ir shellu aby se zobrazil a fungoval eboot v game150 pro spusteni? nepodarilo se mi to najit :( diky koukni se v readme je adresa na jedno forum, kde sem rovnou našel i upravenej eboot dikes ...rikal jsem si, ze uz jsem to nekde videl, ale nevzpomnel jsem si kde :D ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 pls hodil by jsi semka link na to forum nebo zrovna na ten upravenej eboot ?? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 ježiš tak jsem to taky dokázal!!Jako asi nejstarší na tomto foru jsem na sebe patřičně hrdej :lol: :oops: !!ježiš ale málem sem si nadělal do kalhot - ják ja nesnáším nové věci a experimenty!!!Určitě najdu nějakoe ty mouchy,ale to už se vyřeší,takže se přidávám -taky DÍKY!!!!!!!!! :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Listopad 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 pls hodil by jsi semka link na to forum nebo zrovna na ten upravenej eboot ?? diky tohle je upravena slozka pro spusteni Ir shellu takze kopnout do GAME1.50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Listopad 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 diky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 To jo ale je zaujimave ze moje MP4 som v FW 1.50 daval do zlozky xxxANVxx a islo to. Alebo ked som formatoval kartu tak to zle prepislo? :oops: :wink: njn FW 1.5 ten kodek ani nepoznalo :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 fw 1.5 to prehraje taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MaTy Odesláno Listopad 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2006 KONECNE SEM SE PRIDAL DO KLUBU FWráků 2.71 SE jen nevim kde mam vypnout to spousteni umdcka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Listopad 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2006 musis mit nainstalovany 2.71 SE-B3 pak najedes do recovery menu>configuration a tam zvolis use NO-UMD Enabled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2006 v recovery geralt: on hovori o auto spustami UMD cize skip SCE logo ci tak e cosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MaTy Odesláno Listopad 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2006 ja mam verzi 2.71 se-b tu trojku na konci uz tam nemam asi proto nemam recovery menu ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2006 maaaas! co keby si si precital 1. prispevok? tam je napisane ako pojdes do recovery aj ako vypnes autorun UMD!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
singler Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 cau vše jsem udelal podle navodu, dostal sem se až k SE-A ale kdyš chci upgradovat na SE-B tak mi to napíše že to de jen z firmwaru 1.5 už sem to zkoušel 4x celý od znova ale stejně to nejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Teapack Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 sem další uživatel tohoto fw. thx very a smoke very much weed! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 cau vše jsem udelal podle navodu, dostal sem se až k SE-A ale kdyš chci upgradovat na SE-B tak mi to napíše že to de jen z firmwaru 1.5 už sem to zkoušel 4x celý od znova ale stejně to nejde... Hm to je zajímavý, mě (a předpokládám i ostatním) to šlo hned na poprvé i s updatem. Nedáváš tam ptom znova celý FW 2.71 SE-A? Nebo třeba jsi se spletl, a místo updatu v PSP klikneš znovu na komplet FW (on totiž i SE-A je v PSP zobrazenej jako SE-B). Zkus dát znovu SE-A, ptom všechno z GAME smaž a nahraj tam jen ten update. sem další uživatel tohoto fw. thx very a smoke very much weed! Gratuluju :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts