SEMRY Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 Nechtěl by si někdo zkušebně zahrát třeba sega rally? Kdykolikv s epřipojím je tm prázdno, nebo doporučte jinou dobrou hru s autama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 Nechtěl by si někdo zkušebně zahrát třeba sega rally? Kdykolikv s epřipojím je tm prázdno, nebo doporučte jinou dobrou hru s autama Sega Rally bych dal, spis ale zejtra ;). Jinak zkus jeste treba TDU. Tam prazdno nebude urcite :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 taky se přidám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 Ok hoši:) Zítra uvidíme nevím jeslti bud mít čas, nechce to někdo testnout dnes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 tak už hraju taky. zatim moh:heroes 2 a sega rallye a určitě něco přibyde:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 MOH2 ale jsem začátečník-Vojta13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Já pařím MoH nick DosKilleros :D a budu ted parit Star Wars Battlefront RS asi s nickem Dos Killeros :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobejn Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Kobby..................MOH,Socom 1(Až bude nějaká pařba v medalu,tak napište na 451364451 qip,určitě zapařím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 zdarec , pridej me taky... ve hrach mam nick Tomx , Enter a hraju MoH Sega Rally , NFS Carbon ; MW a chystam se na stahovani Moh 2 icq : 266 361 685 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freedaw Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 Freedaw......................Star Wars battlefront: Renegade Squadron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Star wars battlefront renegade squadron:D (nick na požádání) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topmen Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 nehrajem ziadnu... ale rad by som hral... kratky zoznam???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Pípo, to Star wars battlefront renegade squadron ma infrastructure? ja ze mam Star wars battlefront II, a tam IF neni .. takze jestli to je jen nejakej datac, nebo musim celou hru, nebo co?:-D rad bych si zahral starwars po netu ... a je to jako battle front II? tj vozidla, vesmirny souboje atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 Pípo, to Star wars battlefront renegade squadron ma infrastructure? ja ze mam Star wars battlefront II, a tam IF neni .. takze jestli to je jen nejakej datac, nebo musim celou hru, nebo co?:-D rad bych si zahral starwars po netu ... a je to jako battle front II? tj vozidla, vesmirny souboje atd?je to mnohem lepší a je tam krapet jiný ovládání ale lepší a swb2 je tam myslim if ale všeci hrajou swb rs kdyštak mi pošli icq na pm pohovoříme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 Hey aj mna pridajte =) hram MoHH, MoHH 2,(V mohh som dobry niesom ziadna lamka ;-) ) SW: Renegate Squadron... na MOHH oboch mam Timky a na SW renegade mam TiMkY-=^JiGGsAvv^=- iCQ 327-910-822 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeeL Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 Mě taky přidejte : hraju MoH:H2,Killzone (v MoH jsem začátečník :D ) nick: feelcz ICQ: 238552493 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z.I.P Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 Hrajete jeste Sega rally? Rad bych si s vama zahral.Jestli se nak schazite dejte mi vedet na 239-653-004 dik :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 Timky ty pises jaka nejses lamka, ale nikdy sem te jeste na mh nevidel.. jakej ams rank?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 Občas si zajezdim Wipeout Pulse. Kdyžtak mě tam taky přidejte. ICQ najdete v profilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubeja Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 ja faram MOH 2 a NFS MW a Carbon... ICQ : 366-081-005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedak Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 moh heroes 2 nick: ocrsman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest 5o Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 5o 5vk-MOH,CA-Contagion,...ktore ece dobre tak kontaktujte ma:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sugo Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 Ja bavim od vcera SOCOM a kus ma to chytilo, ale som vtom LOOSER lebo za jedno kolo zabijem thak jedneho,dvoch, moj rekord 3 za jedno kolo heh. A idem dneska skusit tekkena bo ho mam v PSP a ked sa mi bude cet thak aj NFS: MW. a v socome mam nick: RabbitSK a moje icq: 208305885 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 Monster Hunter Freedom 2 přes Xlink. Pokud někdo hraje napište... dáme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 Vsechno Hraju :D:D Hlavne Infrastructure :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.