Frozen Bee Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 tak kde je to slibovany novy čislo?:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 Den ještě neskončil ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 parada takže to tu bude v 23:59:59 už to sem dejte .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 jee vlastne dnes vyjde!!! se teším!!! :) Edit:kolik je stran? xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 kdoví jestli vyjde dnes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 super novy cislo nikde :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 super novy cislo nikde :( Nový číslo už ala je ;) www.pspgamer.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragi Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 Tak si ho jdu přečíst, doufám, že opět nezklame :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 Super cislo!! akorat tam neni zadnej zaver ale Gw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Září 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Čus, pokud tě stále baví přispívat do mágu PSPGamer tak si do svých kontaktů na ICQ přidej toto číslo : 476-427-058 ! Ihned po přidání napiš že jsi členem redakce a že chceš přispívat do mágu.Nediv se že už to nevyřizuju já (krůta) !Odstoupil jsem z funkce kvůli jistým důvodům které ti klidně zdůvodním na ICQ.Snaž se nadále!Držim vám palce hoši. A přeju hodně štěstí v životě. Čtenářům poděkuji za to že nás četli a že čekali na další číslo ikdyž bylo spoždění někdy i 2 týdny;)THX všem za všechno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 Čéče, co blbneš? Nikdo vlastně neví, proč jsi s tím seknul, kdo tě nahradí atd.. nějaká komunikace by se hodila, ať víme, na čem jsme.. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 Škoda, díky za všechno Krůto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 No jo, asi se na to taky vykašlu, jinak, sbohem krůto, myslím, že PSPGamer se nikdy kvalitě Portable Gameru nevyrovná a pod vedením někoho jiného už to nebude ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Září 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 Nebojte však já jsem vás všechny neopustil:Dbudu stále na výpomoci...;)mág se povede tak jako doteď nad vším budu snad dohlížet...jinak s novým majitelem jsem pořád v kontaktu takže bez obav!;)Stejně si vás všechny nechám v ICQ:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 a proč si teda odešel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Září 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 Říkal jsem že zodpovím na ICQ...ale odpovídám lidem jenom z týmu pro širokou veřejnost to neříkám protože by to dopadlo pro PSPGamer špatně;)...:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 Jen tak dal hosi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 mam dotaz kdy vyjde dalsi cislo ? nebo jste to snad uz zabalili ?? ja jen ze od toho spojeni s pspgamerem jde vsecko do ...... sem uz nikdo nepise a na pspgameru neni napsany taky nic :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 No, není to spíš po spojení s pspgamerem, ale potom, co Krůta odešel, zdá se mi, že ten nový na to totálně kašle :( (teď mluvím o magazínu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grudy Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 A me jako nashval to nejde stahnout.. kliknu na odkaz.. napise mi to cekejte.. prepoji me to na edisk.cz a na edisk.cz okno s varovanim ze stranka NEEXISTUJE :D.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Jak to vypadá s PSPGamerem, kde to vázne :)? Pokud se vedení časopisu nikdo nechce ujmout, nabízím své služby já. Dlouholetou praxi v oboru mám, nápady na zlepšení též, vůdčí schopnosti -doufám- taky. V případě zájmu mě zkontaktujte přes PM... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Jak to vypadá s PSPGamerem, kde to vázne :)?Pokud se vedení časopisu nikdo nechce ujmout, nabízím své služby já. Dlouholetou praxi v oboru mám, nápady na zlepšení též, vůdčí schopnosti -doufám- taky. V případě zájmu mě zkontaktujte přes PM... Jsem redaktor uz od zacatku a doufám ze se vratime do kolejí... šefredaktor je na dovolené a az se vratí a pořadně se všichni domluví tak to na plno (doufam) rozjedem... :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Jo o tobě vím, pročítal jsem všechny čísla, ostatně jsem trochu zkritizoval samotný časopis pár stran v tomto threadu zpátky. To je taky ale doba, čekal jsem že nové číslo vyjde na začátku října :) ale tak OK, přeju ať se daří ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajakozinova Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Supr časopis !!!!! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 len keby robili dalsie cisla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts