Revealman Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 proste nechapu ta mise the snow storm nejde udelat zabiju vsechny v tom kostele na parkovisti a pak po mne de snad cela garda to uz pak nejde... nejhorsi mise Těš se na vykrádání banky, to je teprve hutná, dlouhá, ale zábavná přestřelka. A těch $250.000 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 ^^ IMHO najlepsia misia hry... uzasne nieco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 ja proste nemuzu udelat ten barak to je tak hrozna misi ze sem to nevydel nvm jak jim mam ujet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 razziel: vlitni do baraku postrilej gagstery, vezmi drogy a nevsimej si ze po tobe strilej( pred misis se najez[zdravi] a kup si vestu) nasedni do nejblizsiho auta(pred tim domem stoji starej nakladak) bud jim s tim ujedes a nebo jestli ne, tak vystup, ryvhle vezmi neco rychlejsiho a jed treba pres cely mesto(po dalnici) a ujedes jim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAMBO XBOX 360 Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 cau mam takovej problem vypalil sem si gta IV dalsem to do x360 a pta se me to jestli to chici updatovat nebo ne tak co mam dat pls ?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 cau mam takovej problem vypalil sem si gta IV dalsem to do x360 a pta se me to jestli to chici updatovat nebo ne tak co mam dat pls ?:cry: pokud vím tak radši ne...vypne se ti akorát xlive ale když updatuješ tak myslim dostaneš BAN...kdyby si měl ochranu(na tom dvd) tak se tě to neptá(aspon myslim že to tak je xD EDIT: je to tak? nebo ne?(otázka pro ostatní) EDIT2: no tak to tak není...updatoval jsem v pohodě army of two...ale gta jsem ještě neupdatoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirikana Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 mno ja sem uspesne updatoval hry jako pgr 4 a turok takze to podle me je obyc update pre tu hru ale klido to muze byt trik vybanovat lidi z flashem nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAMBO XBOX 360 Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 no ja xlive nemam a skousel sem singlplayer a musim k tomu updatu mit HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAMBO XBOX 360 Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 vubec mi to neslo spustit. byli to paleny hry co si updatoval ? kdys sem dal ne nechci updatovat tak sem byl zase v menu x360 a potom kdys sem to zase spustil tak zas to sami jestli jo nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 mne sa to stale pri fife street3..... na live som pripojeny nebol dal som nech to updatne a vsetko mi ide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 dneska jsem si objednal 3měsíční Gold tak pak s vámi xboxáci zahraju multi:) např s Matushem xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAMBO XBOX 360 Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Ale nám jde spíš o to, aby to nebylo jako u PSP, že s novým firmwarem přicházejí další omezení a opravy děr. Hru máme smahnutou na dývko, ne originál. Otázka tedy zní: Máme updatovat konzoli, nebo ne? Kdybychom dali ano, nepřijdeme o možnost hrát stažený hry (flashnutá mechanika)? To jste nikdo neměl stejný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 mam taky na mesic kartu asin se pridam a ukazu vam jak se to hraje:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beastie Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Ale nám jde spíš o to, aby to nebylo jako u PSP, že s novým firmwarem přicházejí další omezení a opravy děr. Hru máme smahnutou na dývko, ne originál. Otázka tedy zní: Máme updatovat konzoli, nebo ne? Kdybychom dali ano, nepřijdeme o možnost hrát stažený hry (flashnutá mechanika)? To jste nikdo neměl stejný problém? update daj kludne, nic sa nestane, fw konzole sa tym nemeni, a bez updatu sa ti hra jednoducho nespusti nemas na vyber ;) aby si sa nebal ja som to tiez dal, a setko funguje ako ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 tak tohle je opravdu ta nejlepsi hra co jsem kdy hral moje hodnoceni je 10/10 hru sem koupil v electroworldu za 1500,- a jsem spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 tet se me stal další bug s taxikářem řídil a najednou zmizel jako kdyby tam nebyl:D jinak poradni mne nekdo kolem netu a gta distak pm pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peety Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 update daj kludne, nic sa nestane, fw konzole sa tym nemeni, a bez updatu sa ti hra jednoducho nespusti nemas na vyber ;)aby si sa nebal ja som to tiez dal, a setko funguje ako ma A vi nekdo co ten update vlastne opravuje ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Ahoj. Pls jak jste nastavili na PS3, aby jelo GTA IV na full HD(tj. 1080p)? Mi to jede furt na 720p(ikdyž normálně menu PS3 mám 1080p 60 Hz. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 A vi nekdo co ten update vlastne opravuje ?? Ten Patch opravuje sekani hry a jeste neco v multiplayeru opravuje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Mike: nespamuj:dozey: nijak nastavit to nejde...a navic mezi 720p a 1080p neni nejakej obrovskej rozdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Ten Patch opravuje sekani hry a jeste neco v multiplayeru opravuje :) spatne, brani proti pretezovani serveru naky sekani hry nepravuje, spis naopak, mnoho lidi si po tom patchu stezuje... odkud mas tuhle spatnou informaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 kdy to prosimvas vyjde na pc nebo to ma termin na pc ? sry za spam jestli to tu uz je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 žádný oficiální datum PC verze NENÍ ... ani není oznámeno že PC verze bude xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 spatne, brani proti pretezovani serverunaky sekani hry nepravuje, spis naopak, mnoho lidi si po tom patchu stezuje... odkud mas tuhle spatnou informaci? http://console-forum.net/showpost.php?p=345859&postcount=509 zajimavy ze jsi za tu podle tebe "spatnou" informaci dekoval :D Pred instalaci patche jsem mel problem se spustenim hry pokud jsem byl prihlasenej na PSN. S patchem zadnej problem.. :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 žádný oficiální datum PC verze NENÍ ...ani není oznámeno že PC verze bude xD skoda diky tekkene;) ale tak mohlo by to byt podle me nejake zazracne velke pozadavky na HW by snad ano nebyly protoze lepsi grafika tam jak na konzolich ani nebude na pc takze pocitam tak to co je tak na turoka nebo na colina dirt narocnost tedy pokud to vyjde ale to se dozvime pozdeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.