Manoust Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Ne nic takoveho neexistuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 Cus je nekdo kdo by mi pomohl s trofeji Auf Wiedersehen Petrovic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Leden 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2013 Manoust, napiš mi o co tam jde, kdy máš čas a klidně pomůžu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Leden 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 Dobrý den. Chci se zeptat, jaký díl GTA bych si měl koupit. Nebo spíše, jaký díl je podle vás nejlepší. Jestli Gta 4, Gta 4: episode from liberty city nebo Gta 4: The lost and damned ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 Kup si kompletní edici a máš po starostech ;) http://hry-playstation-3.heureka.cz/gta-4-complete/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 Dobrý den. Chci se zeptat, jaký díl GTA bych si měl koupit. Nebo spíše, jaký díl je podle vás nejlepší. Jestli Gta 4, Gta 4: episode from liberty city nebo Gta 4: The lost and damned ? GTA 4 je klasická hra, prostě GTA. GTA: Episodes from Liberty City jsou 2 expansion packy které jdou hrát bez původního GTA 4, tedy The Lost and Damned a The Ballad of Gay Tony. Nejvíce se ale vyplatí Complete edition kde je jak původní GTA 4 tak i přídavky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apskee565 Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 Čawko.. chcem sa spýtať ako je možné, že na PS3 CECH-4000 mi laguje GTA IV. Keď idem autom nejakou veľkou rýchlostou tak to laguje celkom dosť. Mám ho nové týžneň a GTA som kupoval dnes. Prosím fakt o pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 GTA IV ma na konolich nizky framerate takze je potreba si na to zvyknout, ale muzes zkusit jednu vec mozna se mi to jen zda nebo nwm ale kdyz hru z HD prepnu do Full HD tak se mi zda trochu plynulejsi, me se to ze zacatku taky celkem dost sekalo ale pak jsem si na to zvyknul a uz mi to ani neprijde ale pri tech vyssich rychlostech to jde poznat no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apskee565 Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 takže s tým nič nespravím ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 jedine ze by jsi to natocil jak moc se ti to seka mozna muze byt chyba opravdu nekde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apskee565 Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 neseká to nejak moc.. ale vadí mi to. Na videach čo sú na YT to neseká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 dej tomu par hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apskee565 Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 a potom ? :D prestane to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 si zvyknes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apskee565 Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 sakra :( :D no uvidím.. a chcem sa spýtať, keby som hral Battlefield 3 tak by to sekalo ešte viacej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 nwm jak moc se ti to seka takze nwm no ale bf taky neni zadny zazrak v FPS, ale jede ok jen sem tam trochu poklesnou. PS: jak dlouho mas PS3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apskee565 Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 1 týždeň :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 si presel s PC ? musis tomu dat cas a taky od toho necekej grafiku atd. jako na pc za 20K je to preci vic jak 6 let stara konzolka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apskee565 Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 Prešiel som z PC to áno :D Ale hádam si zvyknem lebo doteraz som hrával iba hry ktoré sa zameravali na grafiku :D Ale rozhodol som sa, že skúsim aj PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 Tak vidis opravdu si musis zvyknout a dat tomu cas nesmis po 1 tydnu hned vysilovat :D. Doporuceni urcite si zahrej serii Uncharted pokud jsi tak jeste neucinil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apskee565 Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 Uncharted 3 som vyhral celý.. ale prešiel som do PS3 za očakávania, že nebude problém so sekaním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 jak v kterych hrach ale vseobecne to jede dobre v narocnejsich scenach nebo tak se to trochu zpomali ale nic co by se nedalo prekousnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apskee565 Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 ou.. :D a ešte, môžem hrať online s hráčmi ktorí hrajú cez PC a ja PS3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 Ne nemuzes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 To sekání je bohužel nirmální no... Taky jsem to kdysi poprvé nechápal, protože na PC mi to běželo plynule a PS3 lags... Celkem nechápu právě jak může PS3ka unést GTA V.... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.