Diabl0 Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 jak je to s tim infraportem?...na psp news píšou "Pokud chcete v iR Shell používat iR port, budete potřebovat dekódovaný soubor sircs.prx z fw.3.52, který překopírujte do adresáře ms0:/IRSHELL/SYSTEM."....kde to mám jako sehnat:blink: Presne toto zhanam aj ja... A, tekken ten Dumbper, jak to s tym mysliš? (Keď to patrí k tomu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Pustim IrShell a napiše mi to unsupported firmware...Ten patch pro 3.90 M33 mam hodit kam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polo993 Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 nneda sa mi iso aj hudba zaroven ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 Ahoj, vše sem udělal podle návodu, ale mám 3.90 M33-2 a píše mi to nepodporovaný firmware a ať to vypnu :( Jde to nějak... "obejít" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 tekkene, ptal jsem se v jinem topicu, ale zeptam se i tu. jak udelat aby sla spustit hra primo v IRshelu? at am nastavuju umd jakkoli (no umd m33 atd...), nikdy to nejde spustit a napise to "no disk inserted". z XMB to samo jde... mě to jede na "Sony NP9660 NoUMD Mode" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 castej problem,musis do irshell a tam taky do irshell slozky ,patch>3.90 a spustit patch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 cav tekken mohol by si mi prosim poradit ako sa da v irshelli pozerat film v formate MP4? mam 3.90 M33-2 aa sa mi v XMB paci ze sa mi film rozstopuje po minutach a tak. mnoo a ja sa pytam ci sa neda cez nejaky button pre HB spravit skratka do tych filmov v XMB. alebo aspom keby sa mi dali aspom tie filmy prehravat. treba daky plugin alebo co? di za pomoc:bash: mp4 si muzes prehravat v XMB, kdyz ti to tam vyhovuje ;) L + ^ ...zkratka pro spusteni XMB z irShellu L + select ...prepinani mezi xmb( nebo game, homebrew)/irShell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 porsim o radu ohledne tohoto: podle navodu jsem zmenil skin ale kdyz chci dat "No skin (Default iR Shell Color)" tak mi to vyhodi nejaky vista skin radsi sem nemazal skiny protoze bych to asi nemel delat tak prosim radu Diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Default skin je v irShellu pouze nastaveny, naleznes ho v config slozce v zakladnim balicku s irShell(proste v irSehllu pred jakoukoli zmenou skinu) ...root/irshell/CFGXX/ pokud si chces dat tento skin do nabidky s moznosti vyberu skinu... staci prekopirovat vsechny soubory(krome system.cfg) z teto config slozky do treba do root/irshell/skins/default/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 [;360685']Default skin je v irShellu pouze nastaveny' date=' naleznes ho v config slozce v zakladnim balicku s irShell(proste v irSehllu pred jakoukoli zmenou skinu) ...root/irshell/CFGXX/pokud si chces dat tento skin do nabidky s moznosti vyberu skinu... staci prekopirovat vsechny soubory(krome system.cfg) z teto config slozky do treba do root/irshell/skins/default/[/quote'] DIKY za odpoved zkusim EDIT: FUNGUJE diky moc za pomoc ja bych bejval smaznul skiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurtak Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 Prosím, pouzivam irshell, ale nemuzu pres nej spustit game.Vzdycky me to hodi na UMD mam 3.71 m33 co vsechno musim udelat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 up na 3.90+aplikovat patch+zmena na no-UMD-mod od sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurtak Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 diky moc du na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hnza Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 zdar muzu se zeptat mam cf 3.90M33-3 a kdys zapnu ir shell tak mi to napise unsupported firmware version to znamena ze to de jenom na 3.90M33? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 přidal jsem způsob jak 4.01 zprovoznit i na 4.01 M33 ....nic závratnýho ale třeba to někomu pomůže :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 Hele kdyz si ten IR Shell dam. Tak mi ISO hry nepujdou jako vubec? Nebo jak je to mysleno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 heledte v nazvu topicu je napsany i pro 4.01 m33 a ja si ho dal do PSPcka a nejede mi...ehm nevite co maam delat???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Hele kdyz si ten IR Shell dam. Tak mi ISO hry nepujdou jako vubec? Nebo jak je to mysleno. přes IrShell nepůjdou...normálně z XMB jo ... heledte v nazvu topicu je napsany i pro 4.01 m33 a ja si ho dal do PSPcka a nejede mi...ehm nevite co maam delat???? je tam napsanej postup jak to zprovoznit na 4.01 M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 přes IrShell nepůjdou...normálně z XMB jo .. Diky moc hnedka to pujdu zkusit :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 hmm...takze jenom pres timemachine...tak to je spatny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 hmm...takze jenom pres timemachine...tak to je spatny... presne taky nechapu proc AHman,nebo kdo to udelal neudela dalsi verzi pro 4.01 m33:arrow:ja vim seknul s tim. napadlo mne kdo umi pracovat(vyvojarsky) tak se muze pokusit patch i pro :!:4.01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 mno jako je to na nic...jeste jsem nikdy neokusil krasu irshellu...nedavno jsem si nechal flashnout psp...pote jsem chtel irshell ale zjistil jsem ze na moje 3.93 m33-3 to nejde...asi pred tejdnem sem si updatoval na 4.01 m33 a taky to nejde...je to skoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 presne taky nechapu proc AHman,nebo kdo to udelal neudela dalsi verzi pro 4.01 m33:arrow:ja vim seknul s tim.napadlo mne kdo umi pracovat(vyvojarsky) tak se muze pokusit patch i pro :!:4.01 udrojový kódy irshellu nikdo nemá takže asi těžko..a nevim co máte proti timemachine...je během 5-10-zi minut hotovej ... mno jako je to na nic...jeste jsem nikdy neokusil krasu irshellu...nedavno jsem si nechal flashnout psp...pote jsem chtel irshell ale zjistil jsem ze na moje 3.93 m33-3 to nejde...asi pred tejdnem sem si updatoval na 4.01 m33 a taky to nejde...je to skoda... funguje na obouch těchto FW.....pokud sis v návodu všiml na 3.90 musíš províst patch už na FW 3.80 m33...takže si udělej pandoru Dcv4, udělej DG na 3.80 M33 a udělej patch..pak klidně updatni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotas.j Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 pustil jsem si v irshell hru na psx a napise mi to tuhle chybu 80020001 co stim mam udelat?:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 Je to zajimava vecicka ale chtel jsem to zkusit kvuli tomu ovladaci na TV a zadny znacky TV se tam ani neukazali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.